Dollár
428,01 Ft
Euró
420,69 Ft
Font
478,08 Ft
Bitcoin
19,527 $

Egy ördögűző azt állítja, szemtanúja volt egy spontán öngyulladásnak

Flickr/JasonParis
not image

Borbély Fanni

2021. március 3. - 10:23

Ralph Keeton hivatásos ördögűző azt állítja, egy olyan rituálét folytatott le, melynek során a megszállt nőt a gonosz szellemek felgyújtották, őt pedig ledobták a lépcsőn.

Keeton, aki a Hullban található annistoni temetkezési vállalat épületében vezeti saját múzeumát azt állítja, egész életében baráti kapcsolatot ápolt a szellemvilággal, melyet csak ő látott. Keeton elmondása szerint egészen addig nem is foglalkozott különösebben a szellemvilággal, míg be nem kapcsolódott egy holland gyilkossági nyomozásba.

Soron kívül Marija Zaharova: „mindenki egyetért abban, hogy az USA túl messzire ment”

Az ördögűző szerint a démoni megszállás eseteit gyakran az áldozatok váltják ki, ugyanis meglátása szerint tízből kilenc új lakóhelyre költöző ember felborítja az új ingatlanban lévő szellemek energiáit. Keeton több esetről is beszámolt, melyek szerinte sokkal ijesztőbbek, mint gondolnánk, az esetek közül pedig egy scarborough-i házat emelt ki, ahol állítása szerint kizárólag gonosz energiák lakoztak.

Keeton úgy emlékszik, észrevett egy sötét alakot a házban, mely olyan volt mint egy démon, statikus elektromosság vette körbe és sokkolta környezetét. Az ördögűző ezek után a jó szellemek segítségét kérte a démon elűzéséhez, melyet egy konferenciahíváshoz hasonlított.

Elmondása szerint egy olyan házba hívták segítségül, ahol a konyhában a kések a hegyükön állva forogtak a pulton, az ördögűző szerint pedig ez a látvány egyértelműen egy teszt volt a démonok részéről. Keeton azt állítja, a gonosz démon különböző tárgyakat kezdett el felé dobálni, mire a férfi felszaladt a lépcsőn, ám a gonosz szellemek ledobták a lépcsőről, melynek következtében zúzódásokat szenvedett, sőt elmondása szerint harapásnyomokat és karcolásokat is szerzett az ördögűzés során.

A Daily Star azt írja, a férfi legborzasztóbb élményként azt a momentumot nevezte meg, mikor a fiatal anyuka, aki segítségül hívta, spontán öngyulladás áldozata lett, Keeton szerint ugyanis a gonosz démon gyújtotta fel a nőt. Keeton elmondása szerint sikeresen eloltotta a lángokat, ezt követően pedig a nő égési sérülései ellenére teljesen felépült.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.