Dollár
392,71 Ft
Euró
406,85 Ft
Font
471,67 Ft
Bitcoin
16,899 $

Napi szürreál: egy nő “egy szellemmel fog összeházasodni”

Fotó: Unsplash/Šimom Caban
not image

Borbély Fanni

2022. október 31. - 21:14

Sok furcsaság kering manapság az interneten, ám ez a történet ténylegesen meghökkentő: interjút készítettek egy nővel, aki állítja, “egy szellemmel fog összeházasodni”.

Szürreális jelenetek zajlottak a This Morning stúdiójában, ahová meghívtak egy leendő menyasszonyt, akit állítása szerint egy szellem készül feleségül venni – sőt, a műsorvezetők legnagyobb meglepetésére a “szellem” még meg is zavarta az adást.

Soron kívül A Bizottság támogatja, hogy Magyarország megkapja a helyreállítási alap pénzeit

Az énekes és dalszerző Brocarde állítása szerint tavaly találkozott először szellem vőlegényével, Edwardóval, amikor az elhunyt férfi szelleme meglepetésszerűen felbukkant otthonában.

A nő azt mondja, sikeresen felvette a kapcsolatot a szellemmel, aki állítása szerint egy viktoriánus katona volt, idén halloweenkor pedig közös döntésük alapján egy kísérteties szertartás keretében “hivatalosan” is összekötik életüket.

A menyasszony október 31-én meg is jelent a This Morning műsorban, hogy a műsorvezetőkkel, Holly-val és Phillel a közelgő nászról beszélgessenek, akik halloween alkalmából jelmezt öltöttek.

Amikor Holly épp akkor beszélt, hogy hogyan is alakult ki a kapcsolat Brocarde és Edwardo között, a nő hirtelen félbeszakította, ás látszólag riadtan felkapta a fejét. Mivel a nő ijedtsége láttán a műsorvezetők is egy pillanatra megriadtak, végül Brocarde közölte:

“Itt van.”

Brocarde ekkor elkezdett mutogatni, mire a műsorvezetők vették a lapot, és úgy tettek, mintha ők is a szellemet keresnék a stúdióban – Brocarde végül rámutatott egy pontra, és feltette az 50 milliós kérdést: “Ti nem látjátok őt?”.

Spoiler alert: a műsorvezetők nem látták a szellemet, ahogyan a nézők sem.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.