Egy nem várt világsztárt nézett ki magának a Barcelona, mellé egy nagy névvel: ingyen érkeznek?

not image

A T-800-as

2020. október 16. - 18:21

A Manchester United biztosan nem adná olcsón a sztárját, addig a Barcelonának az anyagi helyzete korábban még Memphis Depay leigazolását sem engedte meg. Ugyanakkor van egy érdekes csavar a történetében.

A Manchester United biztosan nem adná olcsón a sztárját, addig a Barcelonának az anyagi helyzete korábban még Memphis Depay leigazolását sem engedte meg. Ugyanakkor van egy érdekes csavar a történetében.

Ronald Koeman listája állítólag elég hosszú volt, amit leadott a Barcelonának a hivatalos érkezése előtt. Arra talán még a holland szakember sem számított, hogy a nevek legnagyobb része nem fog megérkezni a Camp Nou-ba.

A pletykák szerint még Salah és Mané is szívesen igazolt volna Barcelonába Messi csapattársaként, vagy az argentin helyetteseként, de a katalán csapat anyagi helyzete ezt nem tette lehetővé, ahogyan azt sem, hogy körülbelül 25 millió euróért leigazolják Depayt a Lyontól.

Ezek után érdekes az, amit a Mundo Deportivo ír, miszerint a Barcelona a Manchester United sztárját, Paul Pogbát és egy másik nagy nevet is akar a listájára. David Alaba lenne az a Bayern Mücnhentől, akivel a csapat megerősítené a keretet.

Pogba az elmúlt években nem sok jó teljesítményt nyújtott Manchesterben, de állítólag készek vele hosszabbítani. Igaz, nemrég a francia saját maga ismerte el, hogy a Real Madrid is az álmai között szerepel. Zidane állítólag örülne a honfitársának, és a Juventus sem zárta ki azt az opciót, hogy újra leszerződtesse a középpályást.

Ha azonban a Manchester United nincs résen, akkor a Barcelona ingyen szerezheti meg Pogbát, aki így óriási fogás lenne. A 27 éves játékos számára a La Liga jobban feküdhetne, mint a gyorsabb és agresszívebb Premier League.

Alaba szintén hasznos lenne a Barca számára, aki már nem egyszer bizonyította, hogy az egyik legjobb tud lenni a pályán. Mindkét játékosban van lehetőség, kérdés, hogy hogyan döntenek a klubok, mert egy dolog tervezni, és más dolog le is szerződtetni őket. Ha pedig ingyen érkeznek, a csapat nagy tapsot érdemel majd.

A Barcelona számára emiatt is fontos az olyan játékosok felkutatása, akiknek már csak 1 évük van hátra a szerződésükből, mert adott esetben csak velük kellene megállapodniuk. A 28 éves Alaba is cserébe magasabb fizetést kaphatna. Agüero, Milik, Di María, Oriol Romeu, Juan Bernat szintén ezen játékosok között lehet, akik még nem hosszabbítottak.

Hivatalos: Cristiano Ronaldo is koronavírus-fertőzött lett