Dollár
428,97 Ft
Euró
420,81 Ft
Font
478,31 Ft
Bitcoin
19,483 $

Egy dán fogadóiroda a finnek elleni meccsre tett szinte összes fogadás árát visszaadja

A dán Christian Eriksen (b) és a finn Paulus Arajuuri a világméretû koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság B csoportjának elsõ fordulójában Koppenhágában 2021. június 12-én. MTI/EPA pool/Friedemann Vogel
not image

Kolláth Benjámin

2021. június 13. - 14:37

A dán Danske Spil fogadóiroda a dán-finn meccsre leadott összes fogadás árát visszautalja a felhasználóinak, kivéve, akik nyertek.

A dán Ekstrabladet számolt be arról, hogy a Danske Spil nevű dán fogadóiroda Christian Eriksen rosszullétére tekintettel minden olyan vesztes fogadás árát visszatéríti, amelyet a tegnap esti Dánia-Finnország EB-csoportmeccsre adtak le.

Soron kívül Sáfrány Emese forró dekoltázsától mindenről megfeledkezel

Sören Andersen, a cég kommunikációs igazgatója szerint Eriksen esete miatt kénytelenek voltak a sportot a háttérbe helyezni. Azt is elárulta, hogy azok, akik a finnek győzelmére fogadtak, megtarthatják nyereményüket, míg a nagy többség, akik nem, visszakapja majd a pénzét.

Eriksen a mérkőzés első félidejének vége felé, egy ártalmatlan szituációban esett össze. Először a csapatkapitány, Simon Kjaer, majd az orvosi stáb küzdött az életéért.

A játékost kórházba szállították, állapota már stabil és a sajtó információi szerint már üzent is a csapattársainak, akik végül 1-0-s vereséget szenvedtek a finnektől –, vélhetően ez azonban a legkevésbé sem érdekli őket most.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.