Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,597 $

Edzés közben videózták a rendkívül formás Szőke Zsuzsit

Fotó: Instagram/Szőke Zsuzsanna
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nagyon is alakulnak a nyári formák a termekben, Szőke Zsuzsi sem vesz vissza, bár eddig is az egyik legformásabb hírességnek tartották.

A nyári forma egyre nagyobb szerepet kap, hiszen szép lassan április hónapot írunk. Láthattuk, hogy a szuper-fitt Szandi is milyen keményen gyúr, aki ráadásul nem kevés esztendőt tagadhatna le a korából.

Soron kívül Megszöktek a börtönből, majd elmentek palacsintázni: a vendégek buktatták le őket

Többek között Szandi is nagy motiváló erő a hírességek között, és nemcsak a saját korosztályának, hanem a fiataloknak is. Élete a mozgás, és ez valószínűleg már soha nem fog változni.

Szőke Zsuzsi, a Dancing with the Stars táncosa még mindig nagyon fiatal, és egy igazán különleges természetes szépség. Senkinek nem kell magyaráznunk a látványos vonalait, ami mögött sok munka van.

Emellett egy mosolygós, vidám személyiség, aki két lábbal maradt a földön, hiába olyan népszerű. Ez már önmagában nagyon szimpatikussá teszi őt, miközben lassan 42,5 ezer követőt számolhat az Instagramon.

Nála sem maradhatnak ki az edzések, és már igencsak alakul az a bizonyos bikiniforma. Sokan szeretnének rá hasonlítani, de annyira egyedi a karaktere, hogy ez szinte lehetetlen. A róla készült edzős videót ezen a linken keresztül érhetitek el.