Dollár
396,65 Ft
Euró
403,36 Ft
Font
477,81 Ft
Bitcoin
23,455 $

Így gyúr a garázsban Britney Spears, egyre vékonyabb és izmosabb (videó)

Fotó: Instagram/Britney Spears
not image

Hujber Dávid

2022. augusztus 6. - 09:47

Britney Spears odafigyel magára, 40 felett is képes csúcsformában lenni, miközben egyre növeli a tétet, amivel pedig másoknak is ad a motivációjából.

Britney decemberben tölti be a 41. életévét, ami nem jelenti azt, hogy bármit is el kellene engednie. Az ember test sokkal erősebb annál, mint azt gondoljuk, 40 és 50 felett is rengeteget hozhatunk ki magunkból.

Soron kívül Újabb önjáró löveggel gazdagodott a Magyar Honvédség, itt megtekinthető

Valójában bizonyos szinten többet is, mint sokkal fiatalabban, köszönhetően a tapasztalatoknak, amik mögöttünk vannak. A világhírű édesanya kétgyermekes édesanyaként is nagy formában van, és nem túl szégyenlős megmutatni magát.

A túlzó meztelen fotóival azonban sok negatív kritikát gyűjt be, és jelenleg is rengetegen aggódnak miatta. Néha az üzenetei kapcsán gondolkoznak el azon az emberek, hogy segítségre lenne szüksége, de ő nem gondolja így.

Ilyen hófehérek Tóth Andi fogai (videó)

Máskor pedig teljesen átlagos dolgokat posztol, mint más hírességek, amikkel semmi gond nincs. Most például edzés közben nézhetjük meg, amikből ugyancsak nem vesz vissza, és le is adott leadott néhány kilót.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.