Kiakasztotta Mendyt a Chelsea szerződéshosszabbítási ajánlata

Porto, 2021. május 29. Raheem Sterling, a Manchester City játékosa (b) és Edouard Mendy, a Chelsea kapusa a labdarúgó Bajnokok Ligájának döntõjében a portói Dragao Stadionban 2021. május 29-én. MTI/EPA/AFP pool
Sport
not image

Kolláth Benjámin

Szerkesztő

Edouard Mendy lapértesülések szerint nagyon csalódott a Chelsea szerződéshosszabbítási ajánlatát követően, amelynél sokkal jobbat vár, különleges feltételekkel.

Előzmény:

 

A Chelsea nagyon aktív volt a nemrég véget ért átigazolási időszakban, sok pénzt tettek kockára, de sok jó szerződést kötöttek új játékosaikkal.

Soron kívül Esztergomi robbantás: szlovák bombát használt az elkövető a TEK ellen

A királykékeknél most a szerződéshosszabbítások állnak a fókuszban, elsősorban Mason Mounté, de más focisták pénzügyi igényeit is ki kell elégíteniük, Reece James-szel például már küszöbön is van a megállapodás, ami elhessegetheti a körülötte ólálkodó Real Madridot.

Az eddigiek mellett a Chelseanek meg kellene újítania Edouard Mendy szerződését is. A szenegáli kapusnak 2025-ig még él a jelenlegi szerződése a londoniaknál, azonban magasabb bérről szeretne megállapodni velük.

A Daily Mailre hivatkozó Fichajes azt írja, hogy a tárgyalások első köre nem volt sikeres, elutasította ugyanis az első ajánlatot, amivel a lap szerint kevesebbet keresett volna, mint Kepa Arrizabalaga. És talán minden oka meg is van erre, hiszen bár ő a klub első számú kapusa, az ő bére a legalacsonyabb a csapatban.