Eddig nem látott videó Hajdú Péter sérüléséről, azonnali orvosi segítséget kértek hozzá

Fotó: YouTube/LifeTV
not image

Hujber Dávid

2021.április.24 - 07:32

Növényi Norberten is tisztán látszott, hogy nagyon komolyan veszi a helyzetet, és nem sokkal később már orvosért telefonált.

Az Összezárva Hajdú Péterrel mindig hoz valami váratlan meglepetést, de hasonlóra ezelőtt nem volt példa. A második évad talán már az elsőt is felülmúlta, sorra váltják egymást a nagy sztárok, akik megnyílnak Hajdú Péternek a 24 óra alatt.

Ugyanakkor sok váratlan helyzet van, amit nyilván tudni kell kezelni, de legutóbb olyasvalami történt, amire csak részben lehet felkészülni. Növényi Norbert volt Hajdú vendége, és az egyik játék közben súlyosabb sérülés történt.

A LifeTV kiadta azt a felvételt, ahogy Norbi átdobja Pétert, majd megtörténik a baj. Erre senki sem számított, mert a mikroport beleállhatott a műsorvezető hátába, aki igen nagy fájdalmakat érzett, így nem lehetett tudni, hogy mi lesz.

Így ömlött a víz Nicole Scherzinger szuper-szexi testére

Norbi nem esett pánikba, folyamatosan arról kérdezte Pétert, mit érez, hogy van. Nem sokkal később már hívta is az orvosát, akinek minden szükséges információt elmondott, miközben a házigazda ott feküdt a földön.

Soha nem jó ilyen helyzetben látni egy embert, csakhogy ezzel senki nem számolt, ami szintén történelmi pillanat volt a műsorban. A legnagyobb gondot az jelentette, hogy Péter hátába beleállt a mikroport adaptere.