Clouds
21 Budapest
Dollár
373,07 Ft
Euró
398,09 Ft
Font
454,16 Ft
Bitcoin
27,409 $

Eddie Murphy szívesen visszatérne a Shrekbe – ha jönne új rész

TÉMÁK:
#visszatérés
Fotó: MTI/AP/Invision/Chris Pizzello
Kult
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Eddie Murphy adja Szamár eredeti szinkronját a Shrekben, most pedig arról nyilatkozott, hogy nagyon szívesen visszatérne a franchise-hoz, már amennyiben készülne új rész.

Mivel Csizmás Kandúr egy új sztorival tért vissza, a Shrek-franchise is egyfajta reneszánszát éli: az Antonio Banderas által alakított karakter kalandjait immáron második önálló filmjében követhetjük végig, mely a saga hatodik része.

Soron kívül Eljött a nap: ma délutántól újra teljes vonalán jár a 3-as metró

Noha az első Shrek már több mint 20 éve (!) jelent meg, nem elképzelhetetlen, hogy az eredeti hősök akár vissza is térhetnek. Mivel a Csizmás, a kandúr: Az utolsó kívánságban nyitva hagyták a lehetőséget a befejezésben, adódott egy remek lehetőség, hogy egy új Shrek-film készüljön valamikor a jövőben.

Ha pedig Shrek, akkor Szamár: az egyik legikonikusabb és kihagyhatatlan karaktert megformáló Eddie Murphy most jelezte, hogy ha ténylegesen egy új részben gondolkodnának az alkotók ő habozás nélkül visszatérne a franchise-hoz.

A színész az etalkctv-nek adott interjújában nyilatkozott arról, hogy szívesen alakítaná újra Szamarat:

“Ó, abszolút nyitott lennék rá. Ha megkeresnének egy újabb Shrekkel, két másodperc alatt elvállalnám. Imádom Szamarat. Tudod, csináltak egy Csizmás Kandúr-filmet, és én azt mondtam: ‘Csinálhattak volna egy Szamár-filmet is. Szamár sokkal viccesebb, mint a Csizmás Kandúr. Úgy értem, imádom a Csizmás Kandúrt is, de ő nem viccesebb, mint Szamár.”

@etalkctv Is a ‘Shrek’ sequel on the horizon?! 👀 Eddie Murphy says he’d return to the ‘Shrek’ franchise in “2 seconds!” 👏 If you’ve seen the recent ‘Puss In Boots’ sequel, you know that a return to Far Far Away is in the cards, and Eddie’s return as Donkey seems promising. 🤞 #EddieMurphy #Shrek #PussInBoots #Donkey #interview #netflix #YouPeople #dreamworks #animation ♬ original sound – etalk