Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
348,28 Ft
Euró
378,65 Ft
Font
441,65 Ft
Bitcoin
41,483 $

Jövő héten újból átélhetjük a válogatott 2016-os és 2020-as Eb-kijutását

Aki nem látta, most bepótolhatja az emlékezetes meccseket!

Kaunas, 2023. október 17. A magyar kezdõcsapat, Fiola Attila, Gazdag Dániel, Sallai Roland, Nagy Ádám és Kerkez Milos (elöl b-j), valamint Dibusz Dénes, Lang Ádám, Loic Négo, Szalai Attila, Varga Barnabás és Szoboszlai Dominik (hátul b-j) a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezõ G csoportjában játszott Litvánia - Magyarország mérkõzés elõtt a kaunasi Dariaus ir Giréno Stadionban 2023. október 17-én. MTI/Illyés Tibor
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

2016-ban egy ország izgult azon, hogy 30 év után sikerül-e újból kijutnia a magyar válogatottnak egy nagy tornára. Norvégia „álomsorsolásnak” titulálta a Magyarország elleni pótselejtezőt, ám csúnyán ráfáztak. A többi történelem.

Négy évvel később ismét ott állt a siker kapujában a nemzeti tizenegy, ám ekkor már egészen másfajta lebonyolítással válthatták meg a jegyüket az Eb-re azok a csapatok, akiknek nem jött össze az egyenesági kijutás. Izland ellen hátrányból állt fel Magyarország, méghozzá az utolsó pillanatokban. Szoboszlai gólját nehéz lenne elfelejteni. Soron kívül Orbán Viktor egykor hivatásos, fizetett Mikulás is volt

Az M4 Sport azonban most ismét feleleveníti az eufórikus pillanatokat, hiszen a Norvégia és az Izland elleni mérkőzéseket is műsorára tűzi, előbbit szerdán 21:35-től, utóbbit pedig csütörtökön 15 órától.

Néhány napon belül pedig ismét a kijutásért vív nagyon fontos meccset Marco Rossi együttese, ám Bulgária ellen már egy pont is elég lenne ahhoz, hogy ezúttal már ne kelljen pótselejtezőt játszania Magyarországnak.

A mérkőzés helyszíne ugyanakkor továbbra is erősen kérdőjeles, mindössze öt nappal a találkozó előtt még mindig nem tudni, hogy hol léphet pályára a magyar válogatott, és az is előfordulhat, hogy az UEFA közbeavatkozására is szükség lesz.

Hiánypótló hűtőhasználati útmutatót állított össze karácsonyra a Nébih

Tudatos hűtőhasználattal érdemes küzdeni az élelmiszerpazarlás ellen.