Clouds
21 Budapest
Dollár
354,58 Ft
Euró
386,26 Ft
Font
432,96 Ft
Bitcoin
23,615 $

Így köszöntötte fel a születésnapos Dzsudzsák Balázst a PSV

Fotó: Dzsudzsák Balázs, a DVSC labdarúgócsapatának új játékosa a csapat nyilvános edzésén a debreceni Nagyerdei Stadionban 2020. szeptember 22-én. A 33 esztendős, 108-szoros válogatott szélső tizenkét év után visszatért nevelőegyesületéhez, a jelenleg másodosztályú Debreceni VSC labdarúgócsapatához, egyelőre a bajnokság végéig szóló szerződést írt alá. MTI/Czeglédi Zsolt
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A PSV nem felejt, a klub történetének egyik legjobb külföldi játékosa még mindig nagy kedvenc, és az is marad.

Dzsudzsák Balázs Nyírlugoson kezdte a pályafutását a 2000-es évek hajnalán, majd Debrecenbe került, ahol ugyancsak letette a névjegyét. 2008-ban pedig már a PSV színeiben játszhatott a holland első osztályban.

Soron kívül Elindult a bértárgyalás az Audi Hungariánál, ezt követeli a szakszervezet

Még mindig élesen emlékszünk arra az időszakra, amikor szinte minden róla szólt, köszönhetően a kiváló teljesítményének és a nagy góljainak. Balázs imádta azt az időszakot, a közönség meg őt, nagyon nagy kedvenccé vált.

Amikor valaki ilyen teljesítményt hoz hétről hétre, mint ő a holland első osztályban, és közben a szívét is kiteszi a pályára, nem meglepő, hogy rajonganak érte. Éveken át játszott Hollandiában, majd 2011-ben eljött a váltás ideje.

Sokan szomorúan voltak emiatt, szerették volna, a magyar válogatott csapatkapitány marad még legalább pár évet. A jó kapcsolat megmaradt, Balázs és a PSV örökre szívükbe zárták egymást azokban az esztendőkben.

A születésnapos korábbi válogatott középpályás örömmel vette tudomásul, amikor a PSV az Instagram oldalán külön köszöntötte. A legjobbat kívánták neki, csatolván egy olyan fotót a bejegyzés mellé, amikor még a PSV-vel szárnyalt.

Még több bulvár: Vajtó Lajos szerint Schobert Norbi felnőtté vált a Farm VIP 3-ban, két évet nyert