Dollár
396,83 Ft
Euró
403,42 Ft
Font
477,85 Ft
Bitcoin
23,450 $

Hivatalos: meghosszabbították Dzsudzsák Balázs szerződését, marad Debrecenben

Szécsi Márk (88) debreceni gólszerzõ ünnepel csapattársaival a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójában játszott MOL Fehérvár FC-Debreceni VSC mérkõzésen a székesfehérvári Mol Aréna Sóstó stadionban 2022. február 5-én. Mellette Dzsudzsák Balázs (j2). MTI/Szigetváry Zsolt
not image

Nagy Noel

2022. július 1. - 14:30

A Debreceni VSC hivatalosan is bejelentette, hogy meghosszabbították a következő idény végéig Dzsudzsák Balázs szerződését.

A hajdúságiak csapatkapitányának idény végén járt le a szerződése, azonban lehetett sejteni, hogy meg fogja hosszabbítani a kontraktust. Ez végül be is igazolódott, Dzsudzsák még egy évre kötelezte el magát Debrecenben.

Soron kívül Visszautasítják az oroszok a vádakat: nem lopnak áramot a zaporozsjei atomerőműből

Dzsudzsák Balázs még 2020-ban tért haza az akkor még a másodosztályban szereplő debreceniekhez, miután bő egy évtizedet légiósként töltött egyebek mellett Hollandiában, Oroszország, Törökországban és a Közel-Keleten.

A magyar válogatottnak bő egy évtizedig oszlopos tagja volt, összesen 108 alkalommal öltötte magára a nemzeti mezt. Legutoljára 2019-ben láthattuk pályán, amikor Wales ellen szenvedtünk 2-0-s vereséget.

Dzsudzsák a hazatérése óta remek formát mutat a Debreceni VSC-ben, ugyanis már 61 mérkőzés van a lábában, amelyeken 8 találatig és 22 gólpasszig jutott – az assziszt számai kifejezetten jónak számítanak, rengeteg támadást készít elő a csapatban.

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja