Érzékeny veszteséget szenvedett el Dzsudzsák Balázsék csapata

A debreceni Dzsudzsák Balázs (j) és Tomas Kosicky (j2) kapus a labdarúgó OTP Bank Liga 5. fordulójában játszott Ferencvárosi TC - Debreceni VSC mérkõzésen Budapesten, a Groupama Arénában 2021. augusztus 28-án. A Ferencváros 4-2-re gyõzött. MTI/Bruzák Noémi
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Rossz híreket kapott a Debreceni VSC labdarúgó csapata, ugyanis hosszú kihagyás vár a csapat hálóőrére.

Többhetes kihagyás vár Tomas Kosickyre, a DVSC labdarúgójára, aki csapata szombati bajnoki mérkőzésen szenvedett sérülést.

Soron kívül Esztergomi robbantás: szlovák bombát használt az elkövető a TEK ellen

A debreceni klub honlapja hétfőn közölte: Kosicky vádlijában a vizsgálatok során izomszakadást állapítottak meg, és előreláthatólag „hosszabb, hat-nyolc hetes kihagyás vár” a kapusra.

A játékos a MOL Fehérvár elleni, hazai találkozó második félidejének közepén, még gól nélküli állásnál sérült meg, a 66. percben Gróf Dávid állt be a helyére. Az 1-1-es végeredmény a hajrában, két büntetővel alakult ki az OTP Bank Liga nyolcadik fordulójában.

A 35 éves kapus 2018 elején igazolt a DVSC-hez, a most zajló bajnoki idényben minden meccsen ő kezdett a hajdúsági együttes kapujában, és sérülése előtt az összes találkozót végigjátszotta.

Forrás: MTI