Dollár
430,59 Ft
Euró
411,77 Ft
Font
455,54 Ft
Bitcoin
18,955 $

Kiderült, hogy mikor láthatjuk a mozikban a Dűne második részét

Timothée Chalamet (b) és Zendaya amerikai színész érkezik a Dûne címû film londoni bemutatójára 2021. október 18-án. MTI/EPA/Vickie Flores
not image

Borbély Fanni

2022. július 3. - 09:25

Sokan már tűkön ülve várják a sci-fi eposz második részét, most pedig kiderült, mikor érkezik a mozikba.

Meglehet a heves homokviharok miatt, de a Warner Bros. csütörtökön bejelentette, hogy a Dűne második része a vártnál kicsit később fog a mozikba kerülni. A sci-fi eposz második része eredetileg 2023. október 20-án került volna a mozikba, ám a friss bejelentés szerint csak november 17-én lesz a premier.

Soron kívül Deutsch Tamás: a baloldal továbbra is a magyarok ellen dolgozik 

A majdnem egy hónapos csúszás azonban nem számít túl nagy érvágásnak a rajongók szemében sem, hiszen mindenki tudja, hogy milyen hihetetlenül sok munkát fektettek az első rész forgatásába is.

A Collider beszámolója szerint a csúszással kapcsolatos bejelentés mellett azonban érkezett egy remek hír is: a szereplőgárdához csatlakozik Léa Seydoux is, akit a legtöbben a 007 Nincs idő meghalni című filmből ismerhetnek. Rajtuk kívül azonban az eredeti szereplők közül Rebecca Ferguson, Zendaya, Javier Bardem, Stellan Skarsgaard és Josh Brolin is visszatérnek.

Mint ismert, a kezdeti hitetlenség ellenére a Dűne első része több mint 400 millió dollárt hozott a konyhára, ami egészen elképesztő mennyiségű pénz, főként annak fényében, hogy a film premierjét a koronavírus-járvány közepére időzítették.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.