Clouds
21 Budapest
Dollár
357,31 Ft
Euró
384,48 Ft
Font
437,06 Ft
Bitcoin
27,693 $

Áttetsző ruhában mutatta meg magát Dua Lipa (fotók)

Fotó: Dua Lipa angol-albán énekesnő koncertet ad a pristinai Sunny Hill fesztiválon 2018. augusztus 10-én. (MTI/EPA)
Style
not image

Takács Petra

Szerkesztő

A világhírű énekesnő egy igen feltűnő megjelenést választott, amivel elnyerte a követők tetszését, méghozzá sokszorosan.

Dua Lipa a maga közel 88 milliós követőtáborával maximálisan a nagyobb játékosok közé sorolhatja magát az Instagramon. Ezek már olyan magas számok, amikkel jelentős összegeket lehet keresni.

Soron kívül Saját otthonukban fojtottak meg egy anyát és két kisfiát

Őrületesen nagy pénzek repkedhetnek ide-oda, bár Kim Kardashian megint egy másik szint a több százmilliós táborával. A nemrég megjelent divatfotóival is lenyűgözte az embereket, hamar bejárták a sajtót a fotók.

Lipát sem kell félteni, benne is megvan a tűz, az a fajta energia, amivel bárhol felhívja magára a figyelmet. Emellett olyan egyedi hangja van, amit bármikor felismerünk, és óriási show-t tud csinálni a színpadon.

Vérében van a sztárság, és ez a divatra is igaz, bár ezzel a külsővel nincs nehéz dolga. Zseniálisan állnak rajta a ruhák, a különböző szettek, és közben milliók rajonganak érte, a nap minden órájában.

A hétvége előtt is igen magasra tette a lécet az áttetsző ruhával, ami nagyon is kihangsúlyozza a karakterét, a személyiségét. A vonalairól nem is beszélve, bennünket 100%-osan meggyőzött.