Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,073 $

Drónfelvételeken az amerikai ítéletidő Buffalóból

Fotó: Járókelők gyalogolnak át a Delaware Avenue-n a New York állambeli Buffalóban 2022. december 26-án. New York állam nyugati részén a hóvihar miatt 28 ember vesztette életét, egy kivétellel mindannyian a Buffalót is magába foglaló Erie-megyében. Az elmúlt hat napban az Egyesült Államokban közlekedő belföldi és nemzetközi légijáratok közül 21 400-at töröltek. MTI/AP/The Buffalo News/Joseph Cooke
Észak-Amerika
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A drónfelvételek is sokat elárulnak arról, hogy milyen nehezek jelenleg a körülmények az Egyesült Államokban az ítéletidő miatt.

Egyre több áldozatot követel az ítéletidő az Egyesült Államokban, ami igencsak feladja a leckét a lakosságnak és a hatóságoknak. A New York állambeli Buffalo is küzd az elemekkel, bőven jutott nekik a hóból.

Soron kívül Újabb lövöldözés Kaliforniában, legalább hárman meghaltak

December 26-án egy intenzív hóvihar sújtotta a területet, ami megtette a hatását. New York katasztrófavédelmi egységei a hatóságok által csak az évszázad hóviharának nevezték a könyörtelen természeti jelenséget.

A viharban sokan elakadtak, a lakosok egymást próbálták menteni. A Guardian News arról számolt be, hogy az NBC News összesített adatai szerint már 27 halálos áldozatot követelt a vihar az államban, addig országszerte ez a szám legalább 60-ra nőtt.

Buffalóban is nagyon nehéz a helyzet, ahol órákon át esett a hó. Közben az USA további halálesetekre készül, mivel az évszázad hóvihara újabb és újabb súlyos problémákat eredményez az államokban.