Dollár
392,80 Ft
Euró
409,07 Ft
Font
474,92 Ft
Bitcoin
16,612 $

Drogtúladagolás: Tóth Andi szeretné tudni, hogy mit csinált már megint

Fotó: Facebook/Országos Mentőszolgálat

Takács Petra

2022. október 29. - 14:45

Nem Tóth Andi volt az a sztár, akit drogtúladagolással kórházba vitt egy mentő csütörtök hajnalban. 

Ahogy arról mi is beszámoltunk, drogtúladagolással kórházba került egy énekesnő csütörtök hajnalban, egy szemtanú pedig elmondta, hogy azonnal megismerte a hírességet. 

Soron kívül Fotókon Orbán Viktor adventi vásárlása

Bár senki nem írt nevet pénteken, ahogy aztán szombaton sem, hogy mégis kiről lehet szó, a közösségi médiában azonnal elkezdődött a találgatás, azért Baukó Éva azt mondta, hogy Tóth Andi volt az, a közösségi médiában azonnal elkezdődött a találgatás. 

Az énekesnő menedzsere tagadta a híreket, aki azt az információt közölte, hogy az énekesnővel kapcsolatos pletyka nem igaz, Andi egész napját a stúdióban töltötte – közölte a Promotions. 

Valószínűleg Tóth Andi sem érti, hogy mégis mi lehet ez a nagy felhajtás, mindenesetre szeretné tudni, hogy mi történt, ugyanis az Instagramon megosztott egy sztorit, amely olyan, mintha most kelt volna fel. 

„Má’ megint mit csináltam?” – tette fel a kérdést.  

Ráadásul a péntek esti sztorija is árulkodó, amelyben a hírek Shrek-jelenetet osztotta meg, amikor az ogre a következőket mondja: „Nem nekem van bajom, világos? Hanem az egész világnak van baja velem”.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.