Clouds
21 Budapest
Dollár
354,04 Ft
Euró
389,63 Ft
Font
438,45 Ft
Bitcoin
23,724 $

Drogkartell-tematikájú bulit rendezett fiának az egykori mexikói válogatott

TÉMÁK:
#Mexikó
MTI/EPA/Jose Mendez
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

Természetesen komoly balhé lett az ügyből, csapata máris kirakná Cata Dominguezt.

A Cruz Azul fontolgatja Julio Cesar “Cata” Dominguez csapatkapitány szerződésének felbontását, miután az egykori mexikói válogatott játékos Narcos témájú születésnapi partit rendezett a fiának – írja az ESPN.

Soron kívül Észak-Korea megint súlyosan megfenyegette az USA-t

A védőt már a vasárnapi, Club Tijuana elleni 1-1-es bajnoki során sem hívták be a keretbe, addigra ugyanis a közösségi médiában már elterjedtek a képek fia 12. születésnapi bulijáról.

Az ünnepségen a vendégek játékfegyverekkel pózoltak, Cruz Azul-mezeket és sapkákat viseltek “JGL” kezdőbetűkkel, utalva Joaquin Guzman Loera “El Chapo” mexikói drogbáróra, aki életfogytiglani börtönbüntetését tölti az Egyesült Államokban.

A bulira mindössze néhány órával azután került sor, hogy a mexikói Sinaloa államban letartóztatták „El Chapo” fiát. Az akcióban 19 feltételezett bandatag és 10 katona vesztette életét.

A közösségi médiában terjedő fotókat a Cruz Azul szurkolói ízléstelennek és illetlennek tartották, egyes szurkolók pedig a játékos szerződésének felbontását követelték. A 35 éves Dominguez később bocsánatot kért, mondván, hogy sem ő, sem a családja “nem támogatja az erőszak semmilyen formáját”, és elismerte, hogy a képek nem keltettek jó benyomást.