Drámai fordulat a Barcelona edzőposztjában?

not image

A T-800-as

2020. augusztus 3. - 14:44

Egy ősi rivális érkezhet a Barcelonához, aki korábban finoman szólva is kizárta azt az opciót, hogy a katalán együtteshez szerződjön. Most azonban változhatott a kép, és még jól is elsülhet a dolog.

Egy ősi rivális érkezhet a Barcelonához, aki korábban finoman szólva is kizárta azt az opciót, hogy a katalán együtteshez szerződjön. Most azonban változhatott a kép, és még jól is elsülhet a dolog.

Finoman szólva sincs biztos helye Quique Setiennek a Barcelona vezetőedzőjeként. Megannyi pletyka látott már napvilágot arról, hogy egy másik szakember érkezhet a helyére, aki jobban kezelheti az öltözőt a világsztárokkal.

A Daily Mail azonban most egy olyan verzióról számolt be, amire nemigazán számíthattunk, de talán az érintett fél sem. A hírek szerint Mauricio Pochettino lehet az első számú célpontja a legendás klubnak.

A helyzet elsősorban amiatt érdekes, mert az Espanyol korábbi játékosáról és edzőjéről beszélünk, aki 2009 és 2012 között irányította a városi riválist, még mielőtt Angliába tette volna át a székhelyét, ahol voltak kisebb-nagyobb sikerei.

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/premier-league-bol-hozhat-vedot-a-barcelona/

Pochettino korábban kizárta, hogy a Barcelona edzője legyen, és azt mondta, inkább visszatér Argentínába egy farmra dolgozni, minthogy a Camp Nou-ban legyen edző. A Barcelona elnöke, Bartomeu kiváló kapcsolatot ápol a szakemberrel, és az első számú jelöltjeként tekint rá, ha a következő hónapokban szükséges lesz a csere.

Pochettino az El Pais kérdésére tisztázta, hogy nem akart sértő lenni, amikor a fentebb említett szavakat fogalmazta meg, és talán most másképpen nyilatkozna, mivel soha nem tudhatjuk, hogy mi fog történni az életünk során.

Az egész pletyka 2018-ban indult el, amikor véletlen egy kávézóban találkozott egymással a két szakember, és körülbelül 5 percig beszélgettek. „Ez pedig pletykákat generált, és szerettem volna elhárítani ezeket, de nem akartam megsérteni ezzel a Barcelonát.”

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/ha-valami-tortenik-velunk-barcelonaban-oriasi-botrany-fog-kirobbanni/