Clouds
21 Budapest
Dollár
359,95 Ft
Euró
390,90 Ft
Font
446,12 Ft
Bitcoin
23,722 $

Drága örökösök: kiderült, mikor érkeznek az új részek

TÉMÁK:
#RTL
Fotó: RTL Magyarország
Kult
not image

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

Már úton van a Drága örökösök új évada, egészen közel vagyunk a visszatéréshez.

Az RTL sikersorozata vadonatúj történettel visszatér a képernyőre, Tibi, Mónika, Kata, Kristóf és Tomika ismét hatalmas kihívás előtt állnak. A Drága örökösök első négy évada kimagasló nézettséggel futott két éven át a csatornán. 2022 december 27-én 19:50-től pedig Drága örökösök – A visszatérés címmel és új történettel indul az RTL-en. (gyártó: Scripted Productions, showrunner: Hámori Barbara).

Soron kívül Rövidke napsütés után csapadék vár ránk hétfőn

A Szappanos család tagjai bár már eltávolodtak egymástól, most ismét össze kell fogniuk, mert a kihívás, ami közösen vár rájuk, minden eddiginél nehezebb lesz.

A kérdés már csak az, vajon hajlandóak-e újra találkozni Ökörapátiban és megtudni, hogy Kálmán ezúttal milyen rejtvénnyel lepi meg őket. Az biztos, hogy ha egymásért nem is a pénzért és a gazdagságért mindenre képesek.

Tibi menő autóját és vállalkozását kockáztatja, Mónikának lehet, hogy ismét fel kell adnia nagystílű életvitelét, Kristóf veszélyes terepről érkezik Ökörapátiba, a fiatalok, Kata és Tomika, próbálnak lavírozni a zavaros családi útvesztőben, Kálmán pedig készül valamire.

A vadonatúj részekben is a legnépszerűbb karakterek kerülnek a középpontba: Tibor (Lengyel Ferenc), Mónika (Járó Zsuzsa), Kristóf (Kovács Lehel) Kata (Horváth Anna Sisa), Tamás (Mohai Tamás), Vali (Csarnóy Zsuzsa ), Stefi (Kiss Anna Laura ), Mihály (Bede-Fazekas Szabolcs), Zsóka (Kocsis Judit), Sándor (Hajdu Steve), Anikó (Fekete Linda), Subicz (Németh Kristóf), Icuka (Csonka Ibolya), Marosi (Benkő Nóra), Attila (Haagen Imre), és természetesen új lakók is felbukkannak majd: a kocsmatöltelék Huzal (Magyar Attila), a vagány és titokzatos Dándi (Ganxsta Zolee) és a Tibi életét felbolygató Nusika (Hernádi Judit).

Drága örökösök – A visszatérés December 27-től minden hétköznap 19:50-től az RTL-en.