Clouds
21 Budapest
Dollár
357,07 Ft
Euró
387,80 Ft
Font
438,08 Ft
Bitcoin
27,209 $

Mióta itt jártál:

Megszületett a döntés: eladják a Cserpest

TÉMÁK:
#döntés #eladás
Fotó: Unsplash
Belföld
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Az alapító szerint „kiváló kérői vannak”, s megvan az oka, miért szánta el magát erre, illetve arról is szót ejtett, mik a tervei a jövőre nézve.

A sajt- és tejtermékeket forgalmazó cég alapítója, Cserpes István a Forbes márciusi számát bemutató eseményén nyilatkozott arról, hogy eladják a Cserpest, az eladási folyamatot pedig ahhoz hasonlította, mint amikor valaki a lányát adja férjhez.

Soron kívül A benzin beszerzési ára nem változik, a gázolajé viszont csökken péntektől

Kiemelte, hogy „kiváló kérői vannak”, majd elárulta, miszerint azért döntött a cég eladása mellett, mert úgy érzi, gátja lenne már a fejlődésnek és bármilyen szerkezeti átalakításnak, hiszen „30 intenzív évnél több nem várható el egy embertől”.

„A férj hozza a maga tehetségét. Ahhoz, hogy átadjam neki, olyat kell látnom, amitől tudom, hogy stabil alapokon fog állni és kipótolja az én hiányosságaimat”

– mondta.

Ezt követően Cserpes István arra utalt, az eladásból valószínűleg két hónapon belül lesz tényszerű hír, s egyelőre úgy gondolja, nem fog megtartani tulajdonrészt a cégből, de egy darabig még biztosan ott marad segíteni, mivel eddig minden „kérő” igényt tartott erre.

Majd hozzátette, jelenleg ügyvezetői szerepkörben van jelen a cégben, s főleg az eladás körüli tennivalókkal foglalkozik, de az eladás létrejötte után fél évig másra sem vágyik, mint hogy szőlőt kapáljon a badacsonyi telkén.