18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Szinte lángol a kép, olyan szexi rajta a Baywatch sztárja

Fotó: Instagram/Donna D'Errico
not image

Takács Petra

2021. augusztus 4. - 01:09

A Baywatch egykori sztárja 50 felett is rendkívül szexi, így nem nehéz extrán vonzóképeket készíteni róla, bár mindig képes magasabbra tenni a lécet.

Donna D’Errico is történelmet írt azzal, hogy szerepelhetett a világ egyik legnépszerűbb sorozatában, amiért hosszú évekkel ezelőtt egyenesen rajongtak az emberek. Számos országban komoly nézőtábora volt a produkciónak, és ebből a magyarok is kivették a részüket.

Akkoriban még nehezebb volt eljutni a kaliforniai partokra, így jó volt látni azt, hogy milyen is lehet ott élni. Amerikában szinte minden hatalmas, és a Baywatch tökéletesen prezentálta ezt a környezettel.

Közben csinosabbnál csinosabb szereplők tették tiszteletüket a sorozatban, akik között ott volt Donna is. Ugyan nem tartozott a legnagyobb sztárok közé, sokan még a mai napig jól emlékeznek rá, noha évtizedek teltek el azóta.

Gelencsér Timi formájától ámulnak a közösségi médiában

Az alabamai születésű sztár március végén múlt el 53 éves, ám még 43-nak sem néz ki. Nyilván volt pár szépészeti beavatkozása, de nem lehet azt mondani, hogy túltolta volna a dolgot, mert egyelőre nincs erről szó.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.