Dollár
388,95 Ft
Euró
409,84 Ft
Font
478,40 Ft
Bitcoin
17,039 $

Donald Trump Jr. ismét ízléstelen viccet sütött el, ezúttal Paul Pelosi kapcsán

Fotó: MTI/EPA/Martin Divisek
not image

Borbély Fanni

2022. október 31. - 12:46

Nagy port kavart, miután kiderült, hogy betörtek Nancy Pelosi és férje, Paul Pelosi házába, majd a gyanúsított egy kalapáccsal támadta meg az idős férfit – úgy tűnik, Donald Trump fia szerint ez a támadás vicces volt.

Donald Trump volt amerikai elnök fia, Donald Trump Jr. ismételten ízléstelen viccet sütött el, ezúttal pedig Paul Pelosin gúnyolódott, akit egy betörő megtámadott egy kalapáccsal saját otthonában.

Soron kívül Rákay Philip: „néhányunkat, a Hír TV alapítóit folyamatosan lehallgatták”

A rendőrség a támadás után nem sokkal közölte, hogy Nancy Pelosi, az amerikai képviselőház elnökének férjét, Paul Pelosit pénteken reggel egy kalapáccsal támadta meg a 42 éves gyanúsított, David Depape.

William Scott, San Francisco rendőrfőnöke pénteken egy sajtótájékoztatón számolt be arról, hogy a gyanúsított erőszakos módon bántalmazta a kalapáccsal Paul Pelosit, mire a rendőrség kiért a helyszínre, azonnal lefegyverezték a gyanúsítottat, őrizetbe vették, erősítést kértek, Pelosit pedig orvosi ellátásban részesítették.

Úgy tűnik, Donald Trump Jr. szerint a betörés és a bántalmazás vicces

Donald Trump Jr. már nem először kavarja fel az állóvizet ízléstelen megjegyzéseivel, ezúttal pedig a 82 éves Paul Pelosi megtámadásán viccelődött: a volt elnök fia az Instagramon és a Twitteren is gúnyolódott. Az általa közzétett fotón egy alsónadrág és egy kalapács látható.

Az ifjabb Trump ezúttal egy tweetben közölte, hogy:

“Az internet továbbra is legyőzhetetlen. Emellett, ha a kalapácsot egy piros tollboára cserélnéd, egy pillanat alatt Hunter Biden lehetnél.”

Ugyanezt a képet megosztotta az Instagramon is, a posztban pedig közölte: “már meg is van a Paul Pelosi jelmezem Halloweenre.”

Az eredeti poszt azóta törölve lett a Twitteren, az alsónadrág pedig nagy valószínűséggel azért került a fotóra, mert a jelentések szerint Paul Pelosi egy szál alsóneműben küzdött a gyanúsított férfival, amikor a rendőrök megérkeztek a helyszínre.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.