Dollár
392,73 Ft
Euró
399,09 Ft
Font
473,33 Ft
Bitcoin
23,951 $

Donald Trump egy saját platformmal térne vissza a közösségi médiába

Fotó: Flickr/Gage Skidmore
not image

Borbély Fanni

2021. március 22. - 18:38

Trump szóvivője vasárnapi interjújában osztotta meg a hírt, miszerint a volt elnök egy saját platformmal kíván visszatérni a közösségi médiába.

Jason Miller tanácsadó és Trump 2020-as kampányának szóvivője a Fox “MediaBuzz” című műsorában elmondta, hogy Trump “valószínűleg körülbelül két vagy három hónap múlva tér vissza a közösségi médiába”. Hozzátette, Trump a “saját platformjával” tér vissza, amely “több tízmillió” új felhasználót vonz majd és “teljesen újraírja a játékszabályokat”.

Soron kívül Rubint Réka még éjjel is gyakorol Balin a Dancing with the Stars-ra, hatalmas benne a potenciál

Miller úgy fogalmazott, ez lesz a legfelkapottabb platform a közösségi médiában, teljes mértékben újradefiniálja majd a médiát és mindenki arra lesz kíváncsi, hogy mit csinál éppen Trump. Miller elmondása szerint számos vállalat kereste már meg az ügyben, és jelenleg is folynak a tárgyalások az új platform indulásáról.

A tanácsadó szerint ez egy olyan forradalmi oldal lesz, mely több millió embert, mi több tízmilliókat fog vonzani, akik árgus szemmel követik majd a volt elnök életét. Ez a lépés egyértelműen egy válasz arra, hogy Trumpot kitiltották minden jelentős közösségi média platformról megnyilvánulásai miatt, miután arra uszította követőit, hogy vonuljanak ki a Capitoliumhoz, mely végül katasztrófába torkollott.

Ahogy arról a CNN is beszámolt, Trump Twitter-tiltását követően Jared Kushner, a volt elnök veje és vezető tanácsadója lépett közbe, amikor más tanácsadók megkísérelték Trumpot olyan szélsőséges közösségi média platformokra juttatni, mint a Parler és Gab.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.