Dollár
397,19 Ft
Euró
419,12 Ft
Font
489,06 Ft
Bitcoin
17,169 $

Donald Trump: Amerika a „pokol felé tart”, amelyre az erős vezetés lehet a megoldás

Fotó: Donald Trump volt amerikai elnök beszédet mond Tim Michaels wisconsini republikánus kormányzó, Ron Johnson szenátor és Derrick Van Orden képviselőjelölt kampányrendezvényén a Wisconsin állambeli Waukeshában 2022. augusztus 5-én. A félidős kongresszusi és helyi választásokat november 8-án tartják az Egyesült Államokban. MTI/EPA/Tannen Maury
Észak-Amerika
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Elmondása alapján olyasvalaki kell az ország élére, aki képes eredményeket elérni, még ha ehhez egy sokkal keményebb kampányra is van szükség.

Donald Trump volt amerikai elnök a Fox Newsnak adott interjújában kijelentette, miszerint minden jel arra utal, hogy az Egyesült Államok „a pokol felé tart”, így mindennél jobban szüksége lenne az erős vezetésre.

„Ez az ország egy nagy káosz, mi pedig egy hanyatlóban lévő nemzet részei vagyunk. Ahogy most mennek a dolgok, nem fogunk túlélni semmit” – mondta.

Véleménye szerint egy erős vezetővel meglenne rá a lehetőség, hogy Amerika kikerüljön a válságból, ez alatt pedig olyasvalakire gondolt, aki nagyszerűen tud irányítani, s aki „szembe mer szállni” Hszi Csin-ping kínai elnökkel – írta a TASS.

„Felejtsük el a politikát, a republikánus és demokrata dolgokat, a radikális baloldalt és minden mást. Olyasvalakit akarok itt látni, aki képes eredményeket elérni, még ha ehhez egy sokkal keményebb kampányra, és némi vereségre is szükség van” – hangsúlyozta.