Lionel Messi szerelme egy egészen különleges Dolce & Gabbana ruhában

not image

Hujber Dávid

2022. június 23. - 03:10

A Dolce & Gabbana a világ egyik legismertebb divatháza, ami időről időre képes megújulni, és egyediséget vinni a divatba.

Számos legendás divatmárka létezik, többek között Olaszországban is. A Dolce & Gabbana annak ellenére vált igen hamar legendássá, hogy 1985-ben alapították, így nem lehet azt mondani, hogy hosszú évtizedek óta létezne.

Domenico Dolce és Stefano Gabbana olyasvalamit álmodott meg, ami egészen különlegessé vált, és a mai napig fontos szereplője a divatnak. Több mint beszédes, hogy közel 40 év alatt ilyen sok mindent tudtak letenni az asztalra, és reméljük, ez így is marad.

A milánói márka az évtizedek alatt rengeteg sztárt öltöztetett fel, számos világsztárral dolgozott együtt. Emellett a parfümiparban is letették a névjegyüket, már a 90-es évek közepén beléptek erre a szintén egyedi piacra.

Ilyen szexi a víz alatt Horváth Éva (videó)

Lionel Messi szerelme, Antonela Roccuzzo szintén viselte már korábban a márka termékeit, és nemrég egy olyan ruhát kapott, ami egyenesen lenyűgözte őt. Egy abszolúte testhezálló ruhát alkottak meg, mely tökéletesen áll a rendkívül csinos, szép Antonelának.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.