Dollár
428,40 Ft
Euró
423,53 Ft
Font
483,35 Ft
Bitcoin
20,158 $

Így lecsózott Óbudán Dobrev Klára

Fotó: Facebook/Dobrev Klára
not image

Takács Petra

2022. szeptember 3. - 22:03

Gyurcsány Ferencék komolyan gondolták az eseménysorozatukat, legutóbb Óbudán, Budapest III. kerületében jártak, ahol az ölelés és a lecsó sem maradhatott el.

Dobrev Klára és Gyurcsány Ferenc nagyon súlyos kritikákat fogalmaz meg Orbán Viktorral szeremben. Rengeteg mindenben a miniszterelnököt látják a hibásnak, bár a legutóbbi választásokon még csak megszorongatni sem tudták.

Soron kívül Orbán Prágából üzent: az elhibázott brüsszeli szankciós politikát újra kell gondolni

Monumentális vereséget szenvedtek, többek között a DK is, hiába az ellenzéki összefogás. Azóta az ukrajnai háború még súlyosabb irányt vett, a válságot lassan mindenki érzi a bőrén, ami kapcsán a baloldal csak úgy sorozza a jobboldalt a közösségi médián keresztül.

„Semmi sem tudja pótolni a személyes találkozásokat, ezt mai is éreztem köztetek. Tudom, hogy ami előttünk áll, az senkinek nem lesz könnyű. Épp ezért fontos most egymásba kapaszkodni és hitet adni. Hiszen annyiszor bebizonyítottuk már, hogy együtt micsoda erő van ebben a közösségben. Erre az erőre lesz most is szükségünk. Vigyázzunk egymásra!” – írta a posztjában Dobrev Budaörsről.

Szombaton Óbudán is megjelent a volt miniszterelnök-jelölt, és az ígért ölelések sem maradhattak el. Sőt, még lecsót is készítettek, hogy még jobb legyen a hangulat. „A társaság, a hangulat, a lecsó – minden fantasztikus volt Óbudán. Jó volt veletek lenni!” – olvasható Gyurcsány feleségének posztjában.