Újabb döbbenetes jelenet az M3-as autópályán: azonnal el kell venni a jogosítványát? (videó)

Fotó: YouTube/Bp-i Autósok Közössége
not image

Takács Petra

2021. október 16. - 10:04

Az esemény Gödöllő és Budapest között zajlott, szerencsére fényes nappal, mert, ha ez éjszaka történik, az még életveszélyesebb.

A Bp-i Autósok Közössége egy újabb hátborzongató videót osztott meg a hivatalos YouTube csatornáján keresztül, amiből könnyen tragédia lehetett volna. Rendkívül felelőtlen volt az autós, akinek akár még a jogosítványát is elvehetik ezért az őrültségért.

Gödöllő és Budapest között történt az incidens az M3-as autópályán, fényes nappal és nem kis forgalom mellett. A nézeteltérés után a Hyundai vezetője úgy gondolta, megállítja a mögötte haladót, jobban mondva, megállásra kényszerítette.

Először úgy tűnt, büntetőfékezésről van szó, de ennél tovább ment a Hyundai sofőrje, mert megállásra kényszerítette a másik autóst, majd kiszállt a járműből és veszekedni kezdett, miközben a forgalom haladt.

„Tökéletes példát láthattok arra, hogy mi az, amit semmilyen körülmények között ne tegyetek meg, hacsak nem vészhelyzetről van szó. A közlekedőtársak mellett saját magatokat is életveszélybe soroljátok ezzel egy pillanatnyi dühkitörés miatt.” – olvasható a videó leírásában, amivel mindenkinek egyet kellene értenie, különösen a meggondolatlan és életveszélyes sofőrnek, aki könnyen lehet, hogy elveszíti a vezetői engedélyét, és talán nem rövid időre.