Clouds
21 Budapest
Dollár
358,81 Ft
Euró
387,22 Ft
Font
439,35 Ft
Bitcoin
28,578 $

Mióta itt jártál:

A Disney+ élőben közvetíti a 95. Oscar-gálát Magyarországon!

Fotó: MTI/EPA/Caroline Brahman
Kult
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Disney+ jóvoltából mi is élőben követhetjük az idei Oscar-díjátadót, ami azért is igen nagy szó, mert Magyarországon kizárólag a streamingszolgáltató platformján lesz erre lehetőségünk.

A 95. Oscar-díjátadót kizárólag a Disney+ közvetíti élőben Magyarországon március 12-én 23:30-kor. Az idei gála házigazdája Jimmy Kimmel, aki harmadik alkalommal tér vissza ebben a szerepben.

Soron kívül Szokatlan jelenség: 5 bolygó sorakozik fel egy szivárvány alakzatban

Az idei díjátadó gála is rendkívül izgalmasnak és szórakoztatónak ígérkezik, a szervezők pedig folyamatosan jelentik be a műsorhoz csatlakozó tehetségeket.

A tervek szerint a szupersztár Rihanna adja elő a Marvel Studios „Fekete Párduc” című filmjéből az Oscar-jelölt „Lift Me Up” című dalt. A „Minden, mindenhol, mindenkor” című filmből, az Oscar-jelölt „This Is A Life” című dalt David Byrne Oscar-díjas tehetség, Stephanie Hsu Oscar-jelölt színész és a Son Lux zenésztrió adja elő.

Sofia Carson színésznő és énekesnő Diane Warren dalszerző kíséretében adja elő a szintén Oscar-díjra jelölt „Applause” című dalt a „Tell It like a Woman” című filmből. Rahul Sipligunj és Kaala Bhairava énekesek pedig most először debütálnak az Oscar-gálán az „RRR” című filmdráma Oscar-díjra jelölt „Naatu Naatu” című dalával.

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, január 24-én felfedték az idei Oscar-jelölteket, továbbá az is kiderült, hogy az esemény a Los Angeles-i Dolby Színházban kerül megrendezésre, a házigazda pedig Jimmy Kimmel lesz.