Dollár
391,89 Ft
Euró
412,34 Ft
Font
478,09 Ft
Bitcoin
16,850 $

PS5-ösök figyelem: a Disney+ mától 4K HDR-ben is elérhető a konzolokon

TÉMÁK:
#Disney+ #PS5
Fotó: Disney+
Smart
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Remek hírrel szolgálhatunk a PS5–felhasználóknak, a mai naptól ugyanis már 4K HDR-ben is elérhető a Disney+ streamingszolgáltató alkalmazása, így az érintettek a lehető legjobb minőségben streamelhetik a tartalmakat.

A mai naptól a PlayStation®5-felhasználók a PS5 konzolra letöltött Disney+ applikáción keresztül 4K HDR (High-Dynamic Range) minőségben streamelhetik a Disney+-on elérhető filmeket, sorozatok, műsorokat, és a Disney saját gyártású tartalmait is.

Soron kívül Csak találgatás: nincs még megegyezés a Liu-fivérek távozásáról

„Globális terjeszkedési stratégiánk kulcsfontosságú része, hogy kielégítsük a fogyasztói igényeket és minden platformon elérjük őket, ezért örömmel fejlesztettük tovább a Disney+-t a PlayStation®5-re. A 4K HDR video streaming segítségével még jobb minőségben nézhetik a felhasználók a filmeket, sorozatokat”

– mondta Jerrell Jimerson, a Disney Streaming, valamint Termék- és Dizájn részleg ügyvezető alelnöke.

A Disney+ fizetős előfizetést, amely nagysebességű internetkapcsolatot igényel a legjobb minőséghez eléréséhez. A Disney+ letölthető a PlayStation®5 eszközön, a Médiafájlok menün keresztül.

A Disney+ szolgáltatásról

A Disney+ streaming megszámlálhatatlan népszerű és világszerte keresett film és sorozat otthona, kínálatában Disney, Pixar, Marvel, Star Wars és National Geographic alkotások egyaránt megtalálhatóak, csakúgy, mint a legendás „A Simpson család” és számos további sikerprodukció – de a választéknak egyes országokban az új általános szórakoztató brand, a Star is a részét képezi. A Disney+ a The Walt Disney Company legfontosabb streaming szolgáltatása, mely a Disney Media & Entertainment Distribution üzleti szegmenshez tartozik.

A szolgáltatást igénylők megtekinthetik a Disney+ folyamatosan gyarapodó tartalomkínálatát, köztük egész estét filmeket, dokumentumfilmeket, élőszereplős filmeket, animációs sorozatokat és rövid formátumú tartalmakat. Kivételes helyzetéből adódóan a Disney+ precedens nélküli hozzáféréssel bír a Disney lenyűgözően gazdag mozi- és televíziós archívumához; a Disney+ önálló streaming szolgáltatásként The Walt Disney Studios legújabb alkotásait is a magáénak tudhatja. További információk a disneyplus.com weboldalon, vagy a Disney+ alkalmazásokon, amely a legtöbb mobil és csatlakoztatott TV-eszközön elérhető.

Sony Interactive Entertainment

A Sony Interactive Entertainment (SIE) az interaktív és digitális szórakoztatás globális vezetőjeként elismert vállalat, amely a PlayStation® márkáért, termékért és szolgáltatásért felelős. A PlayStation az eredeti PlayStation 1994-es japán megjelenése óta folyamatosan fejlődik.

A PlayStation termék- és szolgáltatáscsaládhoz tartozik a PlayStation®5, a PlayStation®4, a PlayStation®VR, a PlayStation™Store, a PlayStation®Plus és a PlayStation Studios elismert PlayStation szoftvercímei. A kaliforniai San Mateóban székelő SIE a Sony Group Corporation százszázalékos tulajdonú leányvállalata, globális funkciókkal rendelkezik Kaliforniában, Londonban és Tokióban.