Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,612 $

A Diósgyőr edzője kérte kapusát arra, hogy ne engedje gólt lőni a kezdőrúgót

TÉMÁK:
#kisfiú
Miskolc, 2021. június 23. A nemzeti színekkel megvilágított diósgyõri DVTK Stadion a Németország-Magyarország labdarúgó-mérkõzés alatt 2021. június 23-án. A koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjában szereplõ magyar válogatott Münchenben lép pályára Németország ellen. MTI/Vajda János
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

Senkó Zsombor is megszólalt a botrányos eset után.

Ahogy arról korábban már írtunk, a DVTK kapusa az MTK elleni másodosztályú rangadó második félideje előtt rontotta el egy hazai mezbe öltözött kisfiú születésnapját, miután kétszer is kivédte a gyerek próbálkozását, végül messzire rúgta a labdát.

Soron kívül Megszöktek a börtönből, majd elmentek palacsintázni: a vendégek buktatták le őket

A fiú bátyja karjaiban, könnyek között hagyta el a pályát, Senkó Zsombor pedig nem tette zsebre mindazt, amit a kommentelőktől kapott az eset után. Az ügy azonban váratlan fordulatot vett, a DVTK edzője ugyanis elvitte a balhét.

Mint arról az M4 Sport facebook-oldalán beszámolt, Szergej Kuznyecov edző kijelentette, hogy magára vállalja a felelősséget, hiszen az ő kérése volt, hogy ne engedjék gólt lőni a kezdőrúgót.

A kapus is megszólalt az eset kapcsán, elmondta, hogy sajnálja az esetet, és mindent elkövet, hogy kárpótolja a kisfiút. Hozzátette, olyan ereklyével szeretné őt megajándékozni, ami „nem lóg minden kisfiú falán”.

A DVTK tulajdonosa, Magyar Mátyás meghívta a kisfiút és szüleit, valamint Énok minden utánpótlás-csapattársát Diósgyőrbe, a DVTK soron következő hazai bajnokijára. A gesztust elfogadták az érintettek.