Elfogták a dílert, akitől Berki Krisztián vette a kokaint

Fotó: MTI/Balogh Zoltán
not image

Fazekas Kiara Barbara

2022. május 11. - 13:43

Vecsésen fogták el a feltételezett drogkereskedőt, akit a kihallgatása után őrizetbe is vettek, majd kezdeményezték a letartóztatását. 

A rendőrség kezére került az a drogdíler, aki a gyanú szerint kábítószert adott el Berki Krisztiánnak, akit péntek reggel holtan találtak IX. kerületi otthonában, majd később marihuánát és kokaint is felleltek a nyomozók. 

A 24.hu megkereste a BRFK-t a nyomozás részleteivel kapcsolatban, és azt a választ kapták, hogy május 6-án ismeretlen tettes ellen indítottak eljárást kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt.

Hozzátették, hogy a  Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói a május 10-én Vecsésen fogtak el egy feltételezett drogkereskedőt, akit kihallgatását követően őrizetbe vettek, és kezdeményezték a letartóztatását.

A 42 éves K. István lakásában bruttó 50 gramm kokaint és marihuánát, valamint kábítószerrel szennyezett eszközöket, digitális adathordozókat, és vagyonbiztosítás keretében két nagy értékű személyautót foglaltak le.

Az eljárás folyamatban, ennek keretében kihallgattak egy 48 éves budapesti férfit is kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt, majd marihuánát, kokainnal szennyezett tárgyakat, valamint teljesítményfokozó-szereket foglaltak le tőle. 

Várható, hogy további gyanúsítottak is képbe kerülnek.