Clouds
21 Budapest
Dollár
345,45 Ft
Euró
370,80 Ft
Font
432,61 Ft
Bitcoin
26,923 $

Leadják DiCaprio és Brad Pitt közös filmjét

TÉMÁK:
#18 #Filmek #RTL
Fotó: RTL Magyarország
Kult

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

Az RTL is készül a hosszú hétvégére, sorra jönnek a hollywoodi filmek.

Május végén számos izgalmas klasszikus szólít a képernyő elé, sőt nevetésből és rettegésből sem lesz hiány a pünkösdi hosszú hétvége alatt az RTL portfólió kínálatában. Nem is beszélve az RTL+ streaming felület újdonságairól, amit akár egy hónapig ingyen is kipróbálhatsz!

Soron kívül Szoboszlai Dominikot berendelte a Lipcse vezetősége

A pünkösdi hosszú hétvége alatt az egész család együtt szórakozhat az RTL-en, hiszen a Nyúl Péter mellett a Micsoda nő! (Pretty Woman) is látható lesz a képernyőn. Előbbi élőszereplős és animációs játékfilmben Nyúl Péter és barátai napjaik nagy részét azzal töltik, hogy szomszédjuk, az öreg McGregor kertjéből zöldségeket lopnak, így pedig rengeteg kalandba és kalamajkába keverednek.

A kalamajka pedig határozottan igaz a jóképű üzletember és a Los Angeles utcáin dolgozó örömlány szerelmi történetére is. A nagy klasszikus Micsoda nő! főbb szerepeiben Richard Gere és Julia Roberts látható, akik alakításukért szakmai díjak és elismerések hosszú listáját zsebelték be.

Hollywoodi dráma az RTL KETTŐ-n

A hosszú hétvégét Quentin Tarantino amerikai bűnügyi-drámája zárja az RTL KETTŐ-n: érkezik a többszörös Oscar-díjas Volt egyszer egy… Hollywood Leonardo DiCaprio, Brad Pitt és Margot Robbie főszereplésével. Sokan vallják, hogy nincs nagyobb esemény a filmes világban, mint amikor Tarantino rendez: kilencedik filmje hihetetlen sztárszereposztással készült, és ismét különleges, véres és gyilkos humorú.

A Cool az animációs filmek rajongóinak kedvez az ünnepi hétvégén, hiszen pünkösdhétfőn a Hotel Transylvania 2 – Ahol még mindig szörnyen jó után egyből látható lesz a filmsorozat folytatása, a Hotel Transylvania 3 – Szörnyen rémes vakáció. Mavis, Drakula lánya befizeti Drakulát egy társas hajóútra, amelyből aztán stílszerűen egy rémes vakáció kerekedik.

Kalandozás és izgalmas akciók a Film+-on

Pünkösdvasárnap a Jumanji játék fantasy világába kalauzol el a Film+. A Jumanji: A következő szint című amerikai kalandfilm Dwayne Johnson főszereplésével látható majd a filmcsatornán, cselekménye pedig két évvel az első film eseményei után folytatódik.

A négy régi barát bár külön egyetemre jár, az iskolai szünet alatt újra összesodorja őket az élet: a banda visszatér, de a játék megváltozott. Pünkösdhétfőn beléphetünk a kémek világába Christopher Nolan legújabb filmjével, a Tenettel, amelyben az izgalmas akciók egy Washingtonban működő szervezethez vezetnek, ahol a Tenet kódjelzésű kémcsoport célja, hogy megakadályozza a harmadik világháború kitörését. A Tenet főbb szerepeiben John David Washington, Robert Pattinson és Elizabeth Debicki látható.

Az RTL HÁROM pünkösdvasárnap a zombik birodalmába repíti a nézőt. A Zombieland amerikai horror-vígjáték mindkét epizódja látható lesz a képernyőn, a főbb szerepekben Jesse Eisenberggel, Emma Stone-nal, valamint Woody Harrelson karakterével, aki imádja a harcot, és az öklénél csak a feje keményebb. Hasonlóan van ezzel Sandra Bullock is a Beépített szépségben, amelynek mindkét része látható lesz, így a Golden Globe-díjas sikerfilm a teljes pünkösdhétfői estét birtokba veszi az RTL HÁRMON.

Végeláthatatlan pünkösdi szórakozás az RTL+ streaming platformon

Ha pedig mindez nem lenne elég, az RTL streaming platform felületén számos újdonság került a kínálatba ebben a hónapban. Az előfizetők számára már elérhető a Kockafejek (IT Crowd) szituációs komédia összes évada a felületen.

Ki is jön a matek, hiszen a 4 évados sorozatból éppen egy háromnapos hosszú hétvégére való epizódmennyiség készült. Ezen kívül az RTL+ előfizetős kínálatában debütált májusban a négy epizódos brit thriller sorozat, a Pokoli nyaralás (Crossfire) is, amely egy feszültségekkel teli thriller, a túlélés és a kitartás érzelmekkel teli története.

A legfrissebb tartalom május 24-től elérhető az RTL+ előfizetői számára: az Ez Anglia (This England) hat epizódos drámasorozat, amely Boris Johnson zűrzavaros miniszterelnöki hónapjain keresztül követi nyomon a koronavírus-járvány első hullámának hatását, Kenneth Branagh főszereplésével.