Dollár
391,19 Ft
Euró
411,27 Ft
Font
477,35 Ft
Bitcoin
16,827 $

Deutsch Tamás: Guy Verhofstadtnak a magánlakása felújításáról kellene beszélnie

TÉMÁK:
#Deutsch Tamás
Fotó: MTI/EPA/Olivier Hoslet
Belföld
not image

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő
TÉMÁK

A Fidesz EP-képviselője szerint a magyarok és a lengyelek elleni támadások helyett inkább azt kéne ismertetnie Verhofstadtnak, hogy közpénzből újíttatta fel a magánlakását. 

Deutsch Tamás a közösségi oldalán osztott meg egy felvételt, amelyen arról beszél, ahogy az a Guy Verhofstadt, aki állandóan kleptokráciázza a lengyeleket és a magyarokat, több száz millió forintnak megfelelő közpénzből újíttatta fel a luxusvilláját. 

Soron kívül Putyin elhúzódó háborúra számít, de nem rendel el újabb mozgósítást

„Guy Verhofstadt egy lebukott politikus”

– jelentette ki Deutsch. 

A Fidesz EP-képviselője ismertette, hogy „Guy Verhostadt az európai nyilvánosság előbb bukott le, hogy mint volt belga miniszterelnök meglehetősen jelentős pénzért vett egy műemlék kis kastélykát, ki épületet a családjának, és ezek után több millió, több milliónyi euróért, amit közpénzből kapott, azt fordította a saját családi otthonának felújítására”. 

„Az a Guy Verhofstadt, aki állandóan kleptokráciázza a lengyeleket és a magyarokat, nem kevesebbet tett, mint szépen, a saját családi otthonának a felújítására közpénzt a magánzsebébe tett” – tette hozzá. 

Kiemelte, hogy persze erről Verhofstadt nem beszél, inkább „mindenféle durvaságokat mond” a magyarokkal és a lengyelekkel kapcsolatban. Deutsch szerint inkább arról kéne számot adnia, hogy az hogy van, hogy közpénzt vesz igénybe a magánlakásának a rendbetételére.