Dollár
431,58 Ft
Euró
423,16 Ft
Font
481,21 Ft
Bitcoin
19,367 $

Deutsch Tamás keményen odaszólt Cseh Katalinnak

Fotó: Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti delegációjának vezetője beszédet mond a párt 29. tisztújító kongresszusán a Hungexpón 2021. november 14-én. MTI/Koszticsák Szilárd
not image

Takács Petra

2022. július 2. - 21:20

Deutsch Tamás levelet írt, majd reagált is a közösségi médián keresztül, elmondta a véleményét Cseh Katalinról.

A jobboldal és a baloldal között nagyon nagyok az ellentétek, nemigazán találják a közös hangot. Deutsch Tamás időközben levelet írt az Európai Parlament képviselőinek, méghozzá Cseh Katalin kapcsán, és nyilván nem véletlenül.

Soron kívül Denisz Pusilin: Ukrajna már képtelen az önálló döntéshozatalra

Deutsch a Facebook oldalán kiegészítette a dolgot, és kemény szavakat fogalmazott meg Csehről, akivel rendre más állásponton vannak. A Fidesz alapító politikusa szerint az uniós intézmények maradék hitelének megőrzése érdekében az egyetlen elfogadható lépés Cseh Katalin jelentéstevői tisztségből történő azonnali visszahívása lenne.

„A súlyos csalási ügyben érintett Cseh Katalin szeretne ismét a csalás elleni küzdelem baloldali élharcosa lenni. Rablóból lesz a legjobb pandúr?!” – írta a posztjában Deutsch Tamás a hivatalos Facebook oldalán.

„A csalás elleni küzdelemről szóló EP-jelentés felelőse éppen az a Cseh Katalin, aki ténylegesen egy milliárdos, az uniós források terhére is elkövetett súlyos csalási ügy érintettje, és akivel szemben jelenleg is folyik a nemzeti és európai uniós hatóságok vizsgálata. Ez még viccnek is rossz.”

„Az Európai uniós intézmények maradék hitelének megőrzése érdekében az egyetlen elfogadható lépés Cseh Katalin jelentéstevői tisztségből történő azonnali visszahívása lenne! Ennyi.” – zárta le Deutsch.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.