Dollár
395,03 Ft
Euró
409,30 Ft
Font
476,15 Ft
Bitcoin
16,181 $
2022.11.28, hétfő

INFORMÁCIÓK

ÁRFOLYAM

Dollár
395,03 Ft
Euró
409,30 Ft
Font
476,15 Ft
Bitcoin
16,181 $

TOVÁBBI LAPOK

Deutsch Tamás: a baloldal továbbra is a magyarok ellen dolgozik 

Fotó: Deutsch Tamás a Fidesz európai parlamenti képviselõje felszólal az Európai Bizottsággal való megegyezés érdekében szükséges, az európai uniós költségvetési források felhasználásának ellenõrzésérõl szóló törvényjavaslatok parlamenti vitájában az Országgyûlés õszi ülésszakának nyitónapján, 2022. szeptember 26-án. MTI/Bruzák Noémi
not image

Fazekas Kiara Barbara

2022. szeptember 28. - 14:39

A Fidesz EP-képviselője kedden az Országgyűlésben szólalt fel az Európai Bizottsággal való megegyezés érdekében szükséges törvényjavaslatok általános vitájában.

„A magyar baloldal továbbra is azért dolgozik, hogy ne kapjuk meg az uniós forrásokat!” – írta Deutsch Tamás a közösségi oldalára. 

A Fidesz európai parlamenti képviselője sosem mulasztja el, hogy emlékeztethet arra, hogy a magyarországi baloldal pártjai nem az ország érdekében, hanem annak ellenében működnek – nincs ez másképp a Magyarországnak járó uniós források tekintetében sem. 

Deutsch elmondta, hogy tegnap este felszólalt az Országgyűlésben mint a Fidesz vezérszónoka az Európai Bizottsággal való megegyezés érdekében szükséges törvényjavaslatok általános vitájában.

„A magyar ellenzék európai parlamenti képviselői az elmúlt 12 évben folyamatosan Magyarország ellen dolgoztak, mindent megtettek azért, hogy hazugságok terjesztésével saját hazájuk rossz hírét keltsék” – jelentette ki. 

„Nincs ez másként most sem: a baloldal a korábbi ígéreteivel szemben nem támogatja az Európai Bizottság és Magyarország közötti megállapodást és továbbra is azért dolgozik, hogy a magyar polgárok ne jussanak hozzá a nekik járó uniós forrásokhoz!” – tette hozzá. 

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.