Dollár
387,52 Ft
Euró
394,82 Ft
Font
467,92 Ft
Bitcoin
23,912 $

Deutsch Tamás: a magyar baloldalnak a vérében van a megszorítás

Fotó: Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP európai parlamenti (EP-) delegációvezetője sajtótájékoztatót tart az Európai Parlament migrációs állásfoglalásáról, a Képviselői Irodaházban, Budapesten 2020. december 19-én. Fokozatosan, "kíméletlen következetességgel" folyik a Soros-terv végrehajtása az európai és a magyar baloldal aktív közreműködésével - jelentette ki Deutsch Tamás. MTI/Mohai Balázs
not image

Takács Petra

2022. június 24. - 22:48

A Fidesz politikusa felsorolt pár dolgot a két oldal kapcsán, miközben azt mondta, hogy a baloldalnak a vérében van a megszorítás.

Deutsch Tamás sem tud azonosulni a baloldal politikájával, sok más politikustársához hasonlóan. Nagyon kevés dologban értenek egyet, és talán soha ezelőtt nem volt ilyen nagy a különbség a két oldal között.

Soron kívül Mulasztás lenne, ha az Egyesült Államok nem reagálna Kína tajvani fenyegetésére

A baloldal szerint az ország sokkal jobb helyzetben is lehetne, ha nem Orbán Viktor irányítana, hanem például ők. A legutóbbi választásokon azonban minden eddiginél nagyobb vereséget szenvedtek, és rengeteg kritikát kaptak emiatt.

A háborús helyzet egy újabb ok arra, hogy kiélesedjenek az ellentétek, mert az jól látható, hogy a baloldal eltérő döntéseket hoznak a jobboldalhoz képest. Deutsch Tamás szerint a baloldal válságkezelése már megmutatta, hogyan működik, és ebből köszönik, de nem kérnek.

Alapvető különbségként azt említette meg, hogy a megszorítások politikája sosem volt egy működőképes modell. Ennek kapcsán mondta azt, hogy a baloldalnak a vérében van a megszorítás, de nem állt meg ennél.

„Van egy alapvető különbség a jobboldali és a baloldali válságkezelés között: mi tudjuk, hogy a megszorítások politikája sosem működik!” – írta a hivatalos Facebook posztjában a Fidesz egyik legismertebb politikusa.

„A magyar baloldalnak a vérében van a megszorítás: tizenötször emelték a rezsit, befagyasztották a béreket, fizetőssé tették az egészségügyet, sorozatosan emelték a családokat, a dolgozókat és a vállalkozókat terhelő adókat, elvették a 13. havi nyugdíjat, eltörölték a családtámogatásokat és az otthonteremtési támogatásokat, miközben az IMF adósrabszolgájává tették Magyarországot.”

„ Ezzel szemben nekünk mindig Magyarország, a magyar családok érdeke az első! Ennyi.” – zárta le a bejegyzését Deutsch, majd egy összehasonlítást is csatolt jobboldalról és a baloldalról, amire sokan felkapták a fejüket.

Fotó: Facebook/Deutsch Tamás

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.