Dollár
431,79 Ft
Euró
423,20 Ft
Font
482,09 Ft
Bitcoin
19,433 $

Egy éve sem vette a szuper-tehetséget a Barcelona, máris eladhatja?

Fotó: Twitter/FC Barcelona
not image

Hujber Dávid

2021. július 19. - 07:04

A hírek szerint egy igen komoly érdeklődő futott be a Barcelonához, akiknek azonban nem lesz egyszerű dolguk, de a katalánok pénzügyi helyzete esélyt adhat számukra.

Valójában még egy év sem telt el a transzfer óta, és máris távozás előtt állhat az amerikai válogatott védő, aki csak 20 esztendős. Sergiño Destnek nagy álma teljesült, amikor Barcelonába költözhetett az Ajaxtól, ami Koeman külön kérésére történhetett meg.

Soron kívül Csalafinta patkány miatt maradt áram nélkül több mint 1500 ember

A Sport arról ír, hogy a Bayern München szeretné kihasználni a Barcelona gazdasági helyzetét, és a jobb hátvéddel erősítené meg a védelmét. A németek komolyan gondolják a szerződtetését, de Sergi Roberto és Emerson Royal is a listájukon szerepel.

A katalánok a bizonytalan pénzügyi helyzetük miatt több játékosuktól is kénytelenek megválni, hogy csökkenteni tudják a bérköltségeket, ezzel biztosítani Messi hosszabbítását, akinek az új szerződéséről érdekes részletek láttak napvilágot.

Több nagyobb európai klub is tisztában van a Barcelona helyzetével, így a Bayern München is, amit most kihasználnának. Ez már a második nyári időszak, amikor a rekordbajnok jobbhátvédet keres, és a RAC 1 úgy tudja, hogy már fel is vették a kapcsolatot a Barcával, hogy megtudják, hajlandóak-e megválni a három jobbhátvédjük egyikétől.

Az amerikai válogatott játékos van a listájuk élén, aki nem egész egy éve fél lábbal már Münchenben volt, majd hirtelen aláírt a katalánokhoz. A Bayern azonban nem mondott le róla, hogy megszerezze a tehetséges játékost, és hosszú éveken át játszhatna Münchenben.

A Sport hozzáteszi, Dest a Barcánál akar maradni, és nemcsak a Bayern kereste meg a szezon végén, hanem az Arsenal és a Juventus is. A védő válasza azonban egyértelmű volt, a Barcelonánál akar maradni.

Fiatalkora ellenére az első szezonjában a 68 meccsből 44 mérkőzésen lépett pályára, amiből 33 alkalommal kezdő volt. Teljesítménye egyre jobb és jobb lett, különösen az öt védőből álló rendszerben három középhátvéddel és két szélsővel. Ekkor tudta a leginkább kihasználni a benne rejlő potenciált,

Messi megdöntötte Ronaldo Instagram-rekordját

Dest az első szezonját követően már nem 20, hanem 30 millió körüli összeget ér, tehát ha a Bayern szeretné őt megszerezni, ezzel is számolniuk kell. „B” opcióként pedig Roberto és Royal van még a listájukon a Camp Nou-ban.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.