Dér Heniék egy igen menő reggelivel nyitottak az egyik teraszon

Fotó: Instagram/Dér Heni
not image

Takács Petra

2021.április.25 - 11:24

Miközben végre annak örülhetünk, hogy tavaszi idő van, már sokkal inkább a nyár első időszakában kellene lennünk.

Ez is csak azt mutatja, hogy az éghajlatváltozásokkal mennyire eltolódnak az évszakok, amik közül a tavasz például igen rövid lehet, mert mindjárt benne vagyunk a nyárban. Egy hét múlva már május hónapot fogunk írni, ami egyértelműen a nyár kezdte.

Igaz, nemrég még szakadt a hó, de az mindenképpen jó hír, hogy a vakcinák beadásával lehetővé vált a teraszok újranyitása, amit sok hazai híresség is kihasznált. Szinte percenként váltották egymást a közösségi médiában a hasonló posztokkal.

Dér Heniék is már szombat reggel éltek a lehetőséggel, és kiültek az egyik teraszra reggelezni. Régóta vártak erre a pillanatra, amit még a gyermekük születése előtt élhettek át. Természetesen, ha már ott voltak, akkor egy igen menő reggelit fogyasztottak.

Eddig nem látott videó Hajdú Péter sérüléséről, azonnali orvosi segítséget kértek hozzá

„Reggeli randi a kedvenc reggeli ízeimmel… végre napsütésben, maszk nélkül tudtunk kiülni… és élvezni az utolsó kettesben töltött napokat… Egy finom reggelivel és sok-sok puszival egy kismamát bármikor le tudnak venni a lábáról..” – írta a posztjában Heni.

Reméljük, hogy ettől a ponttól kezdődően valóban magunk mögött hagyhatjuk a borzalmakat, de ne feledkezzünk meg arról sem, hogy még mindig nagyon fontos a biztonsági intézkedések betartása, illetve az oltás felvétele.