Clouds
21 Budapest
Dollár
367,94 Ft
Euró
394,78 Ft
Font
442,47 Ft
Bitcoin
22,832 $

Demi Moore 60 évesen is 40-nek néz ki

Fotó: Demi Moore amerikai színésznő a Brit Divatdíjak átadási ünnepségén Londonban 2021. november 29-én. MTI/EPA/Vickie Flores
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Demi Moore nem tud nem szexi lenni, és olyan otthonosan mozog egy fotózáson is, mintha csak modell lenne.

Ami részben igaz is, hiszen már számos fotózáson van túl, ezernyi kép készülhetett róla az évtizedek alatt. Az 1962-ben született világsztár 60 évesen is úgy néz ki, mintha csak a 40-es éveiben járna.

Soron kívül 3600 fölé emelkedett a törökországi földrengés halálos áldozatainak száma

Ennél nagyobb bókot nem is kaphatna egy nő, és valószínűleg a többség még csak a közelébe nem tippelne a 60-nak, ha Demi életkoráról kérdeznénk. A tükörrel szemben állva sem egy 60 éves nő köszön vissza, rendkívül fiatalos.

Mindenfajta elfogultság nélkül mondhatjuk ezt az 1981 óta aktív színésznőről. Milliók kedvence, rengetegen felnéznek rá, és már a puszta karakterével sokakat motiválhat, vehet rá arra, hogy figyeljenek oda magukra.

A közösségi médián keresztül erre még több lehetősége nyílik, hiszen szempillantás alatt milliókat érhet el a platformon keresztül. Az Instagram tökéletes erre a célra, ahol jelenleg több mint 3,3 millióan követik.

Természetesen azok is sokan vannak, akik odatévednek az oldalára, és noha nem követők, like-olják a tartalmait. A legutóbbi posztja szintén nagy sikert aratott, igazán nem kell magyarázni a fotókat, azok önmagukért beszélnek.

Még több bulvár: Tóth Gabi elsírta magát a születésnapi ajándék láttán (videó)