Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Mióta itt jártál:

Demcsák Zsuzsa vallomása: „Tudom, hogy néha kell beszélni magamról”

Fotó: Instagram/Demcsák Zsuzsa
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ugyanakkor ez soha nem egyszerű, és el is mondta, mi ennek az egyik oka, ugyanakkor ezen a területen is fejlődött.

Demcsák Zsuzsa az élete és a karrierje során rengeteg tudásra, tapasztalatra és tapasztalásra tett szert. Az ember minden nap tanulhat valamit, többek között önmagáról is, miközben folyamatosan változunk.

Soron kívül Lezuhant egy férfi a Margit hídról, nem tudták megmenteni

Ez egy kikerülhetetlen folyamat, és ha tudatosan támaszkodunk magunkra, arra, hogy fejlődjünk, soha nem látott szintekre kapaszkodhatunk fel. Korábban Demcsák Zsuzsa talán még nehezebben beszélt a magánéletéről, amit ugyan továbbra is óv, érezhetően nyitottabbá vált.

Még szimpatikusabbá vált az emberek számára a karaktere, mivel többet tudnak róla, és a válásáról is ejtett pár szót, ami nagy dolog, mert kevesen teszik ezt meg, és Zsuzsa úgy döntött, beszél róla.

„Tudom, hogy néha kell beszélni magamról, de ez soha nem egyszerű, pláne azzal a székely, tót, lengyel és mindenek előtt magyar büszkeséggel, amit hozok magammal, de ezt azért teszem, mert egyedülálló nőként, két gyermeket nevelve, a másik fél támogatása nélkül, nem kapunk segítséget.”

„A mi hangunk nem számít. Csak tesszük a dolgunkat, mert szeretünk és gondoskodunk? És én így érzem teljesnek magam. Csak azt kérem, hogy ezt ne minősítsétek, hanem csak egy kicsit érezzétek át. Köszönöm!”