Demcsák Zsuzsa nagyon szexin jelent meg a stúdióban

not image

A T-800-as

2021.február.27 - 01:18

Egyszerre volt visszafogott és nagyon szexi Demcsák Zsuzsa és természetesen a műsorvezetőtársa mellett sem mehetünk el szótlanul.

Demcsák nevét szinte mindenki ismeri az országban, aki az egyik legtapasztaltabb és legismertebb műsorvezetője a médiának. Az évek alatt hatalmas tudásra tett szert, és nem egy műsorban tette le a névjegyét.

Sőt, sokan nem tudják, de a 90-es évek második felében modellként hívta fel magára a figyelmet. 1996-ban ott volt a Szupermodell című verseny indulói között, és végül a TOP-15-ben végzett, ami egy remek eredmény.

Demcsák otthonosan mozog a közéleti, politikai és bulvártémákban is. Gyakorlatilag egy olyan terület sincs, ahol igazán meg lehetne fogni. Legutóbb a TV2 nagy produkciójában, a Farm VIP-ban láthatták a nézők napi rendszerességgel, de a LifeTV-n is gyakran feltűnik a Brékingben.

Egy nem várt szelfi Berkitől a raplegendával

Kihagyhatatlan tagja a médiának, és mindenki egy erős, karakteres, határozott nőnek ismerheti. Nem tűnik egy olyan nőnek, akivel bárki is szórakozhat, mert megvan a saját véleménye a dolgokról, és annak hangot is ad.

Noha lassan a 43. születésnapjára készülhet a sztár, több évet is nyugodtan letagadhatna. Remek formája van, mint azt ez a kép is bizonyítja. Szépen simul a testén a ruha, de már megszokhattuk tőle, hogy elegáns.