Demcsák Zsuzsa nem zárkózik el attól, hogy 40 felett újra gyereket vállaljon

Fotó: Youtube/LifeTV
not image

Hujber Dávid

2021.április.23 - 14:02

Zsuzsa azok közé tartozik, akik nem kötik életkorhoz a gyerekvállalást, hiszen a többség pontosan ezt teszi, egy bizonyos életév előtt szülni akar.

Állandó kérdés, hogy mi az ideális kor a gyerekvállalás szempontjából. Egyáltalán van ideális kor gyerekvállalásra? Biológiai szempontból is meg lehet közelíteni a kérdést, de sokszor fontosabb, hogy épp milyen élethelyzetben vagyunk.

Egyes nők görcsösen mindezt a korukhoz kötik, és vannak, akik olyan férfiaknak szülnek, akiknek egyáltalán nem kellett volna. Számos példa bizonyítja, hogy 40 év felett is lehet ideális egy gyerekvállalás, nemcsak akkor, ha valaki a húszas, vagy a harmincas éveiben jár.

Demcsák Zsuzsa, aki még mindig az egyik legnagyobb név a médiában, a Bréking műsorvezetőjeként beszélt arról, hogy noha már lassan 43 éves lesz, nem zárkózna el attól, hogy adott esetben ismét gyereket vállaljon.

„Én most azt mondom, hogy életem legnagyobb dolga az, hogy 25 és 26 évesen szültem. Tehát itt vagyok 42 évesen, és gyakorlatilag felnőttként tudok beszélni a kamaszgyerekeimmel, és együtt vagyunk.”

Már meg is van Kiss Ramóna szettje az Oscar-gálára

„Ez is egy csoda, és mint ahogy attól sem zárkózom el, hogy esetleg még egyszer szüljek. Én nem látok ebben ilyen életkori határokat.” – fogalmazott a LifeTV műsorában, ahol a vendégek között Horváth Éva is helyet foglalt, aki ismét egy kisfiúval várandós.