Dollár
432,01 Ft
Euró
423,62 Ft
Font
482,54 Ft
Bitcoin
20,045 $

Demcsák Zsuzsa királynőként mutat ebben a ruhában

Fotó: Instagram/Demcsák Zsuzsa
not image

Hujber Dávid

2022. augusztus 10. - 02:40

Egy újabb csinos és divatos ruha, ami szépen kihozza a TV2 sztárjának kiváló formáját, akiben különleges energiák lakoznak.

Demcsák Zsuzsa is gőzerővel dolgozik, jelenleg a Farm VIP harmadik szezonján a TV2-vel közösen, ami szintén nagy durranásnak ígérkezik. A csatorna nem viccel, rengeteg újdonsággal készül, a Dancing with the Stars 3. évada is több mint izgalmasnak ígérkezik a versenyzőkkel.

Soron kívül Nyerő Páros: Bíró Bea szerint Megyeri Csilla így se, úgyse lesz olyan szép, mint ő

Sorra érkeznek majd a műsorok, amik garantáltan le fogják kötni az emberek figyelmét, ehhez kétség sem férhet. Zsuzsa például egy új műsor háziasszonya lesz, amivel még inkább felhívja a nézők figyelmét, és már nagyon várjuk.

Jelenleg azonban minden a Farm VIP 3 körül forog, és ezt szó szerint is vehetjük a kamerák miatt. Érdekes megnézni, hogy Zsuzsa formája mennyit fejlődött az első évad óta, pedig akkor is nagyon magas szinten volt.

Kisó futás közben is rendkívül vonzó

Növelte a tétet, és a harmadik idényre egy olyan formát ért el, aminél talán nincs feljebb. Egyre több ruhában láthatjuk őt, melyek abszolúte passzolnak az egyéniségéhez, a sminkjei csakugyan tökéletesek, akárcsak a frizurája, ami egyúttal az ékköve is a megjelenésének.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.