Clouds
21 Budapest
Dollár
342,57 Ft
Euró
368,79 Ft
Font
430,63 Ft
Bitcoin
25,712 $

Demcsák Zsuzsa Kasza Tibi beszédhibáira hívta fel a figyelmet

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Kasza Tibi viszont ezt nagyon jól kezelte, Demcsák Zsuzsa közben szakmailag értékelte a dolgokat.

Kasza Tibi nagy karriert futott be a zeneiparban, sokan kedvelik a dalait. Emellett a fotózásban is profivá vált, majd a TV2 látta benne a potenciált ahhoz, hogy műsorokat kapjon, és nélküle már elképzelhetetlen a Szerencsekerék.

Soron kívül Nem kritikus Berlusconi állapota

Eleinte nem lehetett tudni, hogyan fog ez működni, hiszen mindig a nézettség dönti el, mennyire sikeres egy műsor. A nagyok és a kicsik is imádják a Szerencsekereket, köszönhetően Kasza Tibinek is.

Remekül érzi magát műsorvezetőként, és már évadok óta kapjuk az új epizódokat. Szintén remek ötlet volt a készítők részéről, hogy minden adásban szerepeljen egy híresség, legutóbb Demcsák Zsuzsa ugrott be.

A TV2 profi műsorvezetője finoman szólva is jól ért a beszédtechnikához, többek között ezzel is foglalkozik. Ezek után nem volt meglepő, hogy Tibi szakmai szempontból is szóba került, de jól viselte a dolgot.

Zsuzsa ecsetelni kezdte, milyen beszédhibái vannak a sztárnak. Ugyanakkor Tibi gyorsan kiemelte, azok a dolgok, amiket nem sorolt fel Zsuzsa, rendben vannak, ne csak a hibákról beszéljünk, mert az nem lenne túl fair.