Dollár
432,25 Ft
Euró
423,13 Ft
Font
481,05 Ft
Bitcoin
19,681 $

Félelmetes videókat közölt Demcsák Zsuzsa a hurrikán után, lakhatatlanná vált a lakhelye

Fotó: Instagram/Demcsák Zsuzsa
not image

Hujber Dávid

2022. szeptember 20. - 19:40

Demcsák Zsuzsa és a csapat szerencsére megúszta a hurrikánt, ami azonban komoly károkat okozhatott.

Mint arról korábban beszámoltunk, hurrikán csapott le Demcsák Zsuzsa ideiglenes lakhelyén, a karibi helyszínen, ahol a Money or Love-ot forgatja a TV2. Zsuzsának olyan éjszakában volt része, mint soha ezelőtt, félelemmel teli.

Soron kívül Gyanús fehér por miatt kiürítették az Európai Bizottság elnöki lakosztályát

Amikor egy ilyen természeti csapás zúdul az emberre, az soha nem könnyű. Magyarországon nemigen tapasztalható hasonló, azonban a Föld másik felén már sokkal inkább, és most már Zsuzsa is tudja, mit jelent ez.

„Nem nagyon van internet, az áramellátás sem állt még helyre, de azért mutatom, milyen állapotban vannak az utak a hurrikán pusztítása után.” – írta az egyik videójában a TV2 sztárja, aki épp úton volt.

„Átköltöztünk egy másik szállásra. Ahol eddig voltam, lakhatatlanná vált. Látva a pusztítást fényes nappal, tényleg örülök, hogy megúsztuk az estét. Egy másik videóban a lakhatatlan házat is megmutatta, miközben ő is igyekezett segíteni a romok eltakarításában.

Zsuzsa azonban pozitív, azt mondta, a romok eltakarítása után újult erővel nekivágnak az ottani életnek, és folytatják a munkát. Innen is sok kitartást kívánunk hozzá, és reméljük, több hurrikánban már nem lesz részük.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.