Dollár
392,80 Ft
Euró
409,07 Ft
Font
474,92 Ft
Bitcoin
16,604 $

Demcsák Zsuzsa bejelentette, véget ér a házassága a férjével

Fotó: Instagram/Demcsák Zsuzsa
not image

Hujber Dávid

2022. október 28. - 14:23

Mielőtt újabb és újabb pletykák jelentek volna meg a sajtóban vagy a közösségi médiában, Demcsák Zsuzsa tiszta vizet öntött a pohárba.

Demcsák Zsuzsa jelenleg Dominikán éli az életét a Money or Love forgatásai miatt, de csak ideiglenesen. Megélt pár nehéz pillanatot, és a távolság lelkileg sem lehet számára könnyű, még akkor sem, ha egy csodálatos helyszínen dolgozik.

Soron kívül Faragó Tamás megrendülten nyilatkozott Csapó Gábor haláláról

Zsuzsának a magánélet mindig is rendkívül fontos volt, kevés dolgot osztott meg róla, ám most eljött az idő, hogy tegyen egy nagy bejelentést. A TV2 sztárja elárulta, hogy külön utakon folytatják tovább a férjével, nem fenntartható többé a házasságuk.

Ugyanakkor nincs közöttük harag, a legjobb barátok maradnak egymásnak, és természetesen mindig emlékezni fognak a közös emlékeikre. Zsuzsa egyértelművé tette, hogy semmilyen kérdésre nem kívánnak válaszolni ezzel kapcsolatban a sajtónak, amit a liner.hu is tiszteletben tart.

„A férjemmel minden döntést közösen hoztunk meg, így hosszas gondolkodás után a szétválás mellett is közösen döntöttünk. Jövőbeli, munkával kapcsolatos terveink olyan hosszú időre választanak el egymástól, ami sajnos nem teszi lehetővé a házasságunk fenntartását.” – írta a posztjában Zsuzsa.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.