Clouds
21 Budapest
Dollár
358,39 Ft
Euró
389,55 Ft
Font
444,23 Ft
Bitcoin
23,276 $

Mióta itt jártál:

Különleges hajápolást kapott Demcsák Zsuzsa (videó)

Fotó: Instagram/Demcsák Zsuzsa
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Demcsák Zsuzsa számára is fontos a hajápolás, amit sokan nem vesznek elég komolyan, pedig számos hasznos praktika létezik rá.

Azok, akik azt gondolják, hogy a hosszú és dús haj elegendő, tévednek. Messze fontosabb, hogy milyen állapotban vannak a hajszálak, azoknak a minősége, nem beszélve a fejbőrről, mely szintén érzékennyé válhat.

Soron kívül Tavaly október óta duzzad az Ötöslottó főnyereménye: 2,35 milliárd forint vár!

Előbb-utóbb vissza fog ütni az elhanyagolt haj, a nem megfelelő festés, az elmaradt ápolás, és így tovább. Később pedig messze nagyobb összegeket fizetnek ki az emberek azért, hogy valamelyest javítsanak a helyzeten.

Ez mindkét nemre értendő, de főként a nőknél vált trendivé a haj különleges ápolása. Ezernyi terméket fejlesztettek ki, kezdve a különböző samponokkal, és így tovább, rengeteg lehetőség áll az emberek rendelkezésére.

Akárcsak más ipar, ez is folyamatosan fejlődik, és Magyarország sem marad le a sorban. Vannak helyek, ahol igazán különleges hajápolások elérhetőek, melyek után a haj szinte „mosolyogni” kezd, annyira jól érzi magát.

Demcsák Zsuzsa egy ilyen kezelésen vett részt, és a végeredmény igencsak önmagáért beszél. A TV2 sztárja videón osztotta meg az élményét, amit erre a linkre kattintva érhettek el, korlátozott ideig.