Dollár
392,10 Ft
Euró
405,71 Ft
Font
469,76 Ft
Bitcoin
16,903 $

Demcsák Zsuzsa elmondta, miért hálás most a sorsnak

Fotó: Instagram/Demcsák Zsuzsa
not image

Hujber Dávid

2022. október 3. - 04:02

A TV2 műsorvezetője, aki jelenleg Dominikán tartózkodik, mely az ideiglenes otthona, többek között arról is beszél, miért olyan hálás a sorsnak jelenleg.

Demcsák Zsuzsa nem szeret panaszkodni, egy nagyon erős nőről beszélünk, aki sokat tett le az asztalra az életében és a karrierjében. Jelenleg is az egyik legismertebb műsorvezetője a szakmának, és egyúttal a TV2 családjának tagja.

Soron kívül Medvegyev szerint a NATO Patriot-rendszerei is célpontokká válhatnak Ukrajnában

Zsuzsa a Money or Love miatt utazott el a világ másik felére, ahol kalandosan alakul az első hónapja. Beteg is volt, többször kellett költöznie, és átélt egy hurrikánt, amiben soha ezelőtt nem volt része.

Most pedig arról beszélt, hogy több hétbe telt elfogadnia az ottani szabadidejét, hogy azt magára fordítsa, miközben megtanulja mindenfajta lelkiismeret-furdalás nélkül élvezni a pillanatokat, ami az egyik legfontosabb.

„Több hétbe telt mire elfogadtam, hogy az itteni szabadidőmet, magamra fordítsam, hogy megtanuljam lelkiismeretfurdalás nélkül élvezni a pillanatokat” – írta a posztjában Zsuzsa, aki videót is csatolt a bejegyzése mellé.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.