Demcsák Zsuzsa egy rettentő kínos sztorit mesélt el, de igaza volt!

not image

A T-800-as

2021.február.24 - 18:03

A még mindig nagyon vonzó és szexi műsorvezetőnő egy igen érdekes sztorit árult el a Life TV műsorában, amire senki sem számíthatott.

A Brékingben a témák között szerepeltek azok az élmények, amiket a sztárok kínos randikról gyűjtöttek. Valószínűleg mindenkinek volt már az életében legalább egy-kettő nagyon rosszul sikerült randi, amit nyugodtan nevezhetünk kínosnak.

Demcsák ezúttal is nagyon őszinte volt és elmesélte az egyik sztorit, majd kiderült, hogy a randi nagyon hamar véget ért, kvázi azelőtt, hogy az elkezdődhetett volna. „A leggyorsabb első randim az egy francia fiú volt, aki ideutazott Magyarországra miattam.” – kezdte Zsuzsa, aki nemrég egy igen nagy bejelentést tett.

„Elmondom, mi az a két dolog, amit kérdezett és utána hazaküldtem. Idejött Párizsból Magyarországra, hogy velem találkozzon. A repülőtérre kimentem elé, mire hazaértünk, azzal a lendülettel fordultam is vissza.”

„Az első kérdés az volt, hogy minek ilyen kis országnak ilyen nagy parlament. A második, hogy egyáltalán iható-e itthon a víz, mármint Magyarországon.” – mondta Zsuzsa, amin kissé meglepődtek a stúdióban helyet foglaló vendégek.

Berkiék egy híres rapzenére táncoltak, a rosszalló kommentek sem maradtak el

Hozzájuk hasonlóan valami személyesebbet vártunk, de a műsorvezetőnőnek ez is elég volt ahhoz, hogy rövidre zárja a kérdést, miután igencsak megsértette ezzel őt, hiszen Magyarországot, a hazáját becsmérelte a fiú.

A történethez hozzátartozik az is, hogy a francia fiú egy nagyon gazdag arisztokrata családból származott. Felejthetetlen „pofon” lehetett ez számára és valószínűleg utána elgondolkozott azon, hogy legközelebb mit mondjon egy első randin.